Újabb béta frissítés érkezett a OnePlus 3-hoz

2016. december 29.
3.5531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Egyre közeledik az év vége, és így pár nappal 2016 vége előtt még mindig nem érkezett meg a OnePlus által beígért stabil Android 7 az OP3 és OP3T eszközökre, ellenben a mostani patch-csel egy lépéssel közelebb kerültünk hozzá.

Annak ellenére, hogy stabil verzió még nincs, a legtöbb tulajdonos december eleje óta élvezheti a Nougat nyújtotta újdonságokat, hiszen a nyílt béta programban bárki számára telepíthetővé vált a szoftver. Az azóta eltelt időben mind a 3, mind a 3T frissült már, de még mindig nem a stabil build-re, mostani OP3-ra érkezett patch is csak egy újabb béta, név szerint az Open 10.

Az friss OTA a már meglévő funkciók továbbcsiszolását hozta magával, újdonságok közül csupán a Data Saver megjelenését kaptuk. A kisebb bugfixek mellett azért ne menjünk el szó nélkül a Wifi teljesítménynövekedése, valamint az üzemidő és a rendszer sebessége és stabilitásának fejlesztése mellett sem.

Már csak két nap van vissza az évből, így egyre inkább kérdéses a Nougat stabil csatornába való megérkezése 2017 előtt, ennek ellenére nem csalódnánk a gyártóban akkor sem, ha egy átmulatott szilveszteri éjszaka után az újév első reggelén erre ébrednénk.

Újabb béta frissítés érkezett a OnePlus 3-hoz - 2. kép

4 hozzászólás

PixelHero

7 éve, 11 hónapja és 8 napja

Tommy írta:
Hova húzzák már ezt a bétázást... meglepett smiley
főleg annak a tekintetében, hogy én amióta megvan, azóta a bétaprogramban vagyok, és egy kirívó eset volt, amit elcsesztek, de 1,5 héten belül javították, a Nougattal pl semmi bajom az eleje óta az a daily driver rom mosolygó smiley

válasz erre

Harder

7 éve, 11 hónapja és 8 napja

Nem kapkodják el ők sem...

válasz erre

Tommy

7 éve, 11 hónapja és 8 napja

Hova húzzák már ezt a bétázást... meglepett smiley

válasz erre

Fikarc

7 éve, 11 hónapja és 8 napja

Még így is messze megelőzik a "csúcs" gyártókat...

válasz erre