Újabb Apple Store-ban gyulladt ki egy akkumulátor

2018. január 11.
2.2831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Rengeteg Apple Store van a világon, így matematikailag nagy az esély arra, hogy valamelyikben műszaki probléma következtében baleset történik, ennek ellenére meglepő, hogy rövid időn belül másodszor hallani ilyenről.

Még nem mondanánk teendenciának az Apple Store-ban történt tűzesetek, ám az tény, hogy az ott dolgozók kezdhetik magukat kényelmetlenül érezni amiatt, hogy vajon az ő kezükben gyullad-e ki egy újabb Apple akkumulátor.

Zürich után most Spanyolországban, Valenciában történt meg az a szomorú eset, hogy az üzlet épp egy akkumulátort cserélt ki az Apple által futtatott 29 dolláros promócióban, amikor az felrobbant.

Szerencsére sérülés nem történt, és a szemtanúk szerint előjele sem volt a problémának, nem láttak vagy éreztek füstszagot az eset előtt, ám amikor megtörtént a baj, evakuálták az Apple Store-t.
4 hozzászólás

Levi87

1 éve, 1 hónapja és 5 napja

Mi van ezekkel? Ez elég **** ügy így.

válasz erre

DoubleW

1 éve, 1 hónapja és 6 napja

Most valahogy hiányolom azokat akik 1éve a Samsung esette után tele kommentelték a cikkeket hogy fuuuj hogy lehet ilyen z@r' target='_blank' rel='nofollow'>sz@r... Na most várom az ő reakciójukat a kedvenc márkájuk iránt Nyugi egyik céget se tartom jobbnak nem azért irtam

válasz erre

VDemon

1 éve, 1 hónapja és 6 napja

Ez mindenképp nagyon fura, eddig ilyesmiről nagyon ritkán lehetett hallani.

válasz erre

Porthos

1 éve, 1 hónapja és 6 napja

Hűha, ez kezd ciki lenni!

válasz erre