Új VIP móddal ünnepel az Opera Max

2016. december 23.
3.8801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Jelen pillanatban az Opera Max az egyik legnépszerűbb böngésző Androidra, legalábbis a számok ezt mutatják, melyek szerint már közel 50 millió letöltésnél jár, ezt a mérföldkövet pedig új funkcióval ünneplik.

A népszerűség ugrásszerű növekedését mi sem mutatja jobban, mint hogy az elmúlt hét hónapban majd 40 millió új aktív felhasználóval bővül a tábor. Szintén ebben az évben, ezt megelőzően kb. 10 millió volt ugyanez a szám.

Az új mérföldkövet és az ünnepeket egy fontos új funkcióval ünneplik az Operánál, ez pedig az új VIP mód az Opera Max-hoz. A funkció aktiválását követően extra biztonsági módba tudjuk állítani böngészésünket, amellyel nem csak üzemidőt takarítunk meg, hanem az adatforgalmunkat spórolósabbra foghatjuk. Ennek segítségével szinte az összes nyomonkövetést kiiktathatjuk, de az Opera Max segít visszafogni a telepített alkalmazások bit éhségét is.

Sajnos az új VIP mód nem ingyenes, de néhány reklámért cserébe, amik a zárolási kijelzőn kapnak helyet, kvázi díjmentesen használhatjuk.
2 hozzászólás

Mordorer

3 éve, 11 hónapja és 14 napja

Hogy a fenébe használják ennyien, amikor mindenhol van már net?

válasz erre

Fikarc

3 éve, 11 hónapja és 14 napja

Kegyetlen nagyot fejlődtek egy év alatt!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink