Új Unity? Naná!

2018. február 19.
2.0061
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Tavaly nagy port kavart, hogy a Canonical visszavonultatta a Unity asztali környezetet, ezzel együtt pedig sokan - köztük mi is - azt hittük, hogy végleg kihal a projekt, semmilyen folytatás nem várható.

Bár azért valljuk be, számítani lehetett rá, hogy azon LTS verziók, amelyek még a cég támogatását élvezik, szoftveres oldalról kapnak majd finomításokat, pontosan úgy, ahogy most a 16.04 LTS esetében is történt.

Megérkezett a Unity 7.4.5-ös kiadása, ami jól is hangzik és izgalmasan vetjük bele magunkat a változtatások listájába, majd szomorúan tapasztaljuk, hogy valóban csak bugfix érkezett, semmi újdonságot nem kapunk.

Ennek ellenére dícséretes, hogy a fejlesztői csapat odafigyel a régebbi verzió teljesítményére, így a 7.4.5 esetében több sebességet érintő hibát, valamint egyéb, a felhasználók által beküldött problémát is javítottak, de fixáltak HiDPI beállításokat, zárolási képernyőn lévő biztonsági módokat valamint a gyengébb hardverrel rendelkező felhasználók számára a low graphics lehetőségeket.
2 hozzászólás

Ronalddo

10 hónapja, 2 hete és 4 napja

Ez csak egy patch. Azt hittem tényleg új Unity lesz.

válasz erre

VDemon

10 hónapja, 2 hete és 4 napja

Az lenne a meglepő ha tényleg rendes Unity jönne!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink