Új támadási algoritmussal jelentkezett a Kali Linux

2017. április 26.
6.1821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A legjobb védekezés a támadás, tartja a mondás, de a Kali mögött álló csapat inkább a fordítottját vallja, hiszen a céljuk egy olyan szoftver megalkotása, amelyben a különböző rendszerek réseit lehet felfedezni, ezáltal felkészítve azt az esetleges támadásokra.

A fentiek ismeretében igyekeznek fokozatosan tökéletesíteni a Kali Linux éppen aktuális verzióját, valamint mellette fokozatosan implementálják a legújabb támadási és védekezési technikákat annak érdekében, hogy a biztonsági szakemberek mindig képben legyenek, így felkészítve a saját rendszerüket a támadások kivédésére.

Ennek ellenére olykor kapunk pár, főleg egyetemisták számára hasznos funkciót, amely az esetleges internet hiányt segítik kiküszöbölni. Ilyen a mostani is, ami annak ellenére, hogy az etikus hackerek-nek jó hír, valljuk be, mind ismerünk olyat, aki örülni fog a most megjelent újdonságnak. A Kali Linux 2017.1 Rolling Release kiadásában támogatást kapott az AC-s wifi routerek támadására szolgáló injection algoritmus, így most már tesztelhető, hogy melyik brand, mely modellje van leginkább felkészítve az ilyen próbálkozásokra.
1 hozzászólás

Kisfaludy82

7 éve, 7 hónapja és 2 napja

Nagyon kemény hogy ezek így tolják ezt... wtf smiley

válasz erre