Új Moto Mods-ok is érkeztek a Z2 Play mellé

2017. június 02.
3.0751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A modularitás már jó ideje az okostelefonok piacának egyik érdekes pontja, hiszen pár évvel ezelőtt a nagy fellángolásban több gyártó is megpróbálkozott vele, az eredmény pedig nem lett túl biztató, elég csak az LG buta megoldására, vagy a Google törölt projektjére gondolni.

A Lenovo kezében lévő Motorola azonban kitalált egy tényleg jól működő megoldást, mely ugyan nem magát a készüléket bontja darabokra, de mégis rengeteg új opciót kínál. A Moto Mods-ok listája nemrég három új termékkel bővült, hiszen bemutatták a TurboPower Pack névre keresztelt extra akkumulátorukat (3,490mAh), a játékosoknak szánt GamePad kontrollert és a SoundBoost 2-es JBL hangszórót.

Új Moto Mods-ok is érkeztek a Z2 Play mellé - 2. kép

Az új kiegészítők mellé befutott a középkategóriába szánt Moto Z2 Play is, mely 5,5 hüvelykes Full HD AMOLED kijelzőt, Qualcomm Snapdragon 626-os lapkát és tárhelytől függően 3/4GB memóriát tud felmutatni. A 64GB/4GB modell 499 dolláros áron debütál, ami egészen korrekt, hiszen a hardver mellett a 12 megapixeles, f/1.7-es fényerővel rendelkező kamera is ígéretesnek tűnik.
2 hozzászólás

Levi87

3 éve, 7 hónapja és 3 napja

Király ez a kontrolleres megoldás!

válasz erre

Fikarc

3 éve, 7 hónapja és 3 napja

Na ez rohadt jó cucc!

válasz erre