Új márkát indíthat útnak a Xiaomi

2017. július 14.
3.1591
dfp profilja, adatai
dfp
A Xiaomi néhány év alatt vált egy ismeretlen kínai újoncból, a mobilpiac egyik meghatározó gyártójává, amely nem csak olcsó másolatokra képes, hanem rendkívül korrekt ár/érték arányú és olykor komoly innovációt magában hordozó készüléket tesz le az asztalra.
 

Nem is csoda, hogy a sikereket sok hazai riválisuk is megirigyelte már, a fenyegetettségre pedig egy új almárkával válaszolnának. A hírek szerint ez a márka nem lesz más, mint a Lanmi, melynek első mobilja a Lanmi X1 lehet.

A Lanmi X1 ráadásul egy igen korrekt készüléknek ígérkezik, hiszen az 5,5 hüvelykes, vélhetően hosszított kijelzőn 2160 x 1080 pixel jelenik majd meg, alatta pedig egy Snapdragon 660-as SoC és 4-6GB RAM dolgozhat. Hátul két Sony szenzor alkotja a dupla kamerás felállást és az ujjlenyomat-olvasó sem maradhat el.

Az X1 mellé érkezik egy még olcsóbb, 5,5 hüvelykes Full HD kijelzővel szerelt modell is, mely hardveresen nem tér el az X1-től, de hagyományos kijelző lehetővé teszi, hogy az előlapra kerüljön az ujjlenyomat-olvasó. Reméljük, hogy a Lanmi-val nem csak Kínában rendezné a dolgokat a gyártó, hanem a korrekt újdonságokat a Xiaomi többi piacára is elhozzák.
4 hozzászólás

techiii

10 hónapja, 1 napja

Hatalmasak lettek néhány év alatt.

válasz erre

Harder

10 hónapja, 1 napja

Olcsóbb / drágább lesz? Vagy miért kell nekik az új márka ?

válasz erre

rDAVE

10 hónapja, 1 napja

Xiaomi név jobban tetszik. Azért látom a "mi" részt igyekeztek megtartani. Mindenhol azt használják. Logó(telefonon, OS-ben, dobozokon, stb csak egy "MI" van), felület (MIUI), weboldal( globális mi.com, facebook oldal is MI), telefon nevek(mi, redmi)... Van egy kabalafigurájuk is, egy Mi nyuszi. Szerintem ez a két márkanév így alig fog elkülönülni, csak akkor lesz különbség, amikor pontosan meg akarják határozni, hogy milyen modell.

válasz erre

TEchie

10 hónapja, 1 napja

Hoppá erre kiváncsi leszek.

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink