Új Logitech tokok Ipadhez

2014. április 22.
7891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
androgeek techmag profilja, adatai
androgeek techmag
A Logitech bejelentette tablet termékpalettájának bővítését.

A paletta három új tokkal egészül ki. A Logitech? Hinge, a Logitech? Big Bang és a Logitech? Turnaround egyaránt használható iPad? Airhez, iPad? minihez és retina kijelzős iPad? minihez, ráadásul nem csak a készülékek rugalmasságát erősítik, hanem munka, vagy játék során a vizuális élményt is.



A Logitech Hinge egy sima felületű, csúszó zsanérral felszerelt flexibilis tok, amely minden esetben biztosítja a tökéletes látószöget függetlenül attól, hogy filmet nézünk a családdal, egy jóga póz tökéletesítésén dolgozunk, vagy egy új dalt szeretnénk megtanulni gitáron. A Logitech Big Bang akkora ütésvédelmet garantál, mint egy vaskos, masszív tok, mégis vékony és könnyű folio kialakítással rendelkezik. A Logitech Turnaround pedig egy stílusos, sokoldalú tok, amely bármely irányban forgatható, így biztosítva, hogy optimális állásban használhassuk gépünket függőleges, vagy vízszintes állásban, mindennapi rázkódás-, karcolás- és cseppvédelem mellett.

?Az emberek elvárják, hogy iPadjük illeszkedjen életstílusukhoz; a játékhoz, a repülőn az emailek ellenőrzéséhez, vagy a filmnézéshez a kanapén, de a kiegészítők eleddig nem tették lehetővé azt a rugalmasságot, amelyet rohanó életmódunk megkíván? ? érvel Mike Culver, a Logitech alelnöke és mobil ágazatának általános igazgatója. ?A Logitech Hinge, a Logitech Big Bang és a Logitech Turnaround megalkotása során az vezérelt minket, hogy olyan eszközökhöz juttassuk az embereket, amelyek valóban rugalmasak, sokoldalúak és nagyfokú védelmet biztosítanak.?

Az új termékek előnyei a következők:

Logitech Hinge iPad Airhez, iPad minihez és retina kijelzős iPad minihez

A Logitech Hinge egy olyan flexibilis iPad tok, amely egyedi állványa révén alkalmazkodik az iPad használatának szinte összes formájához és helyéhez. Erős zsanérjának köszönhetően 50 fokos tartományon belül az iPad bármely szögben becsúsztatható, s mindvégig stabilan egyhelyben marad. A rázkódás-, karc- és cseppvédelem érdekében a Logitech Hinge precíziós cseppálló és lemosható anyagokból lett megalkotva. A Logitech Hinge ajánlott fogyasztói ára iPad Airhez 59,55 euró, iPad minihez és retina kijelzős iPad minihez pedig 54,99 euró.



Logitech Big Bang iPad Airhez, iPad minihez és retina kijelzős iPad minihez

A Logitech Big Bang ötvözi a robosztus tokok nagyfokú védelmét a vékony folio tokok sokoldalúságával. Függetlenül attól, hogy az irodában dolgozunk, vagy otthon játszunk, a Logitech Big Bang mindig teljesíti küldetését. A felkínált Essential Protection System (E. P. S.) modern kialakítása és csúcsteljesítményű összetevői révén megvédi az iPadet a cseppektől, a képernyőt érő külső behatásoktól, a rázkódásoktól, a karcoktól és a folyásoktól.

A Logitech Big Bang burkolata olyan ütéscsillapító anyagokat tartalmaz, amelyeket a repülőgépiparban, az autóiparban és a sportok területén használnak, a csepp-, ütés- és rázkódásvédelem érdekében. A tokot 1,4 méter magasságból leejtve tesztelték, amely meghaladja az Amerikai Egyesült Államok katonaságában használt eséstesztek 1,22 méteres magasságát. A tok zárt állapotban ütéscsillapító borítással védi a képernyőt, így az elejtett kávéscsészék, vagy a kézbőlkicsúszott játékok nem jelentenek veszélyt az iPad kijelzője számára.



A karc- és folyásvédelem érdekében a Logitech Big Bang tartós, letörölhető és víztaszító anyagokkal takarja az iPadek elő- és hátlapját, így azokat biztonságban hordozhatjuk magunkkal kedvünk szerint. A tok divatos színeinek és vékony folio kialakításának köszönhetően pedig mindenhová magunkkal akarjuk majd vinni. A nagyobb kényelemért, sokoldalú állványzata ötféle használati pozíció között enged váltogatni: olvasáshoz, böngészéshez, filmnézéshez vagy prezentációkhoz más-más állást kínál. A Logitech Big Bang ajánlott fogyasztói ára iPadhez 99,99 euró, iPad minihez és retina kijelzős iPad minihez pedig 79,99 euró.

Logitech Turnaround iPad Airhez, iPad minihez és retina kijelzős iPad minihez

A Logitech Turnaround egy olyan stílusos, sokoldalú tok, amely függőleges és vízszintes állásban is használható, optimális rálátást biztosítva ezzel az iPad kijelzőjére a különböző alkalmazások és helyzetek esetén. A tok többállású állványzata négy pozícióban képes megtartani az iPadet, jó rálátási szöget garantálva a különféle alkalmazásokhoz és használati módokhoz, a táblázatkezeléstől kezdve az olvasáson át a kéznélküli videó telefonálásig. A Logitech Turnaround védelmező kistáskaként is funkcionál, amely a tulajdonosnak elegáns megjelenést, az iPadnek pedig biztonságot kölcsönöz. A Logitech Turnaround ajánlott fogyasztói ára iPadhez 49,99 euró, iPad minihez és retina kijelzős iPad minihez pedig 49,99 euró.

http://youtu.be/4oU-7n-Vvvs
nincs még hozzászólás