ÚJ LG középkategóriás telefonok

2015. február 23.
1.3611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Kivételes tudású és megjelenésű, kedvező árfekvésű középkategóriás mobiltelefon-palettát mutat be az LG Electronics (LG) a Mobile World Congress (MWC) 2015 szakmai kiállításon.  Az új modellek mind kialakításukban, mind technikai jellemzőikben a prémium modelleknél megszokott jellemzőkkel érkeznek.

A négy új telefon, a Magna, a Spirit, a Leon és a Joy néven futó készülékek az LG-zászlóshajóknál is alkalmazott dizájnelveit követik.

A gyártó fő célkitűzése, hogy az optimális teljesítményen és az egyszerű használhatóságon alapuló felhasználói élményt a vásárlók minél szélesebb köréhez juttassa el. Az új modellek a készülékre szabott hardvert ötvözik az LG-telefonok prémium megjelenésével, tökéletes egyensúlyt teremtve a stílus és a használhatóság között. A Magna és a Spirit enyhén ívelt kijelzője egy 3 ezer milliméteres sugarú körívbe illik, szavatolva az elegáns formát és a telefonálás közbeni maximális kényelmet.A négy modell kétféle, LTE- és 3G-képes verzióban lesz elérhető. Mindez összhangban van az LG azon stratégiájával, amely szerint a szélesebb vásárlói körnek szánt készülékek szegmensében az eltérő hálózati igényekre tervezett termékekkel bővítené jelenlétét a vállalat. A kétfajta verzió megjelenése ugyanakkor gyakorlatilag azonos lesz: különbséget csupán az jelent majd, hogy az LTE-modellek fémes, a 3G-s készülékek pedig mintázott műanyag hátlappal kerülnek a piacra.

Az LG Magna 5 inch-es in-cell touch kijelzővel érkezik, ami általában a prémiumkategória sajátja, teljesítményére pedig négymagos processzora a garancia. Az in-cell touch technológia használatával a telefonok mérete kisebb hatást kelt, ez a megoldás az adott méretű készüléken a lehető legnagyobb megjelenítési felület kialakítását teszi lehetővé, hiszen a kijelző keretét a minimálisra csökkentik. Az in-cell touch kijelző érzékenysége továbbá nagyobb, azaz gyorsabban reagál az érintésre, illetve szabadtéri fényviszonyok között jobb megjelenítést és élesebb képet garantál. A 8 megapixeles fő és 5 megapixeles előlapi kamerának köszönhetően kiváló minőségű szelfik készíthetők vele. A Magna kategóriájában kimagasló, 2540 mAh-s cserélhető akkumulátora erős használat mellett is egész napos rendelkezésre állást biztosít.A Spirit az LG innovatív szellemét testesíti meg: ez a modell a 4,7 inch-es in-cell touch kijelző mellett egy 8 megapixeles kamerával rendelkezik.

Az LG Leon ? amelynek ?névadója? a latin oroszlán szó ? 4,5 inch-es kijelzővel egy kompakt méretű, ugyanakkor prémium megjelenésű és érzetű telefon. A most piacra kerülő paletta legkisebb tagjaként pedig az LG Joy 4 inch-es kijelzővel kínál valódi szórakozást ? egy szinte bármilyen zsebben elférő telefon formájában.

Az LG középkategóriás okostelefon portfóliójának legnagyobb újítása, hogy sokak számára teszi elérhetővé azt a felhasználói élményt, amik korábban csak a prémium termékeket jellemezték. A szelfikészítést például a Gesture Shot teszi gyerekjátékká, segítségével ugyanis egy egyszerű kézmozdulattal indítható a 3 másodperces önkioldó. A technológia a folyamatos fejlesztések révén akár másfél méterről felismeri a mozdulatot, ez pedig megfelel a legelterjedtebb szelfibotok hosszának. Az LG G Flex2 ívelt okostelefonon korábban debütált Glance View funkció lényege pedig, hogy a felhasználó a legfontosabb információkat ? az órát, a beérkezett üzeneteket vagy éppen a nem fogadott hívások listáját ? egy egyszerű ujjmozdulattal, azaz lefelé húzással elérheti a telefon kijelzőjén, akkor is, ha az éppen kikapcsolt állapotban van.A középkategóriás modellek ezen a héten kerülnek piacra bizonyos országokban. Az MWC 2015 látogatói a helyszínen első kézből ismerhetik meg az új modelleket, az LG standján, a Fira Gran Via 3-as pavilonjában.

LG Magna termékspecifikáció:Kijelző
5,0-inch HD (294 ppi)


Processzor
1,2GHz vagy 1,3GHz Quad-Core*


Kamera
8MP vagy 5MP* / 5MP


Memória
8GB / 1GB


Akkumulátor
2540 mAh


Op. rendszer
Android 5.0 Lollipop


Hálózat
LTE Cat. 4 / HSPA+ 21Mbps


Méret
139,7 x 69,9 x 10,2 mmLG Spirit termékspecifikáció:Kijelző
4,7-inch HD (312 ppi)


Processzor
1,2GHz vagy 1,3GHz Quad-Core*


Kamera
8MP vagy 5MP* / 1MP


Memória
8GB / 1GB


Akkumulátor
2100 mAh


Op. rendszer
Android 5.0 Lollipop


Hálózat
LTE Cat. 4 / HSPA+ 21Mbps


Méret
133,3 x 66,1 x 9,9 mmLG Leon termékspecifikáció:Kijelző
4,5-inch FWVGA (220 ppi)


Processzor
1,2GHz vagy 1,3GHz Quad-Core*


Kamera
8MP vagy 5MP* / VGA


Memória
8GB / 1GB


Akkumulátor
1900 mAh


Op. rendszer
Android 5.0 Lollipop


Hálózat
LTE Cat. 4 / HSPA+ 21Mbps


Méret
129,9 x 64,9 x 10,9 mmLG Joy termékspecifikáció:Kijelző
4,0-inch WVGA (233 ppi)


Chipset
1,2 GHz Dual-Core


Processzor
5MP / VGA


Memória
4GB / 512MB


Op. rendszer
Android 4.4 KitKat


Akkumulátor
1900mAh


Hálózat
LTE Cat. 4 / HSPA+ 21Mbps


Méret
122,7 x 64,0 x 11,9 mm


nincs még hozzászólás

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink