Új képfájl érkezett az Ubuntu 17.10-hez

2018. január 12.
1.9661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Ahogy korábban beígérte, a Canonical elérhetővé tette a legújabb Ubuntu Linux verziójának frissített verzióját, ami javítja a korábban tapasztalt Bios bug-ot.

Az előző ISO-val kapcsolatban több Acer, Lenovo és Toshiba laptop tulaj is problémákat tapasztalt, ugyanis minden egyes újraindítást követően a Bios alapértelmezett beállításokkal tért vissza.

Emiatt a Canonical le is tiltotta a letöltést az oldalán, valamint kiadtak egy közleményt, hogy a következő respin hamarosan érkezik, ami orvosolja ezt a hibát.

Nem kellett túlzottan sokat várni, ugyanis ma már újra le lehet tölteni a tavaly októberben érkezett Artful Aardvark-ot, amelyben megtalálható a foltozás, amivel kapcsolatban különösen jó hír, hogy az összes támogatott asztali környezettel szerelt változatra érvényes.
5 hozzászólás

rDAVE

1 éve, 1 hónapja

Valaki magyarázza már el, hogy miért nem indul pendriveról. Az eredeti ISO jó volt, de most megragad a töltőképernyőn. Próbáltam universal usb installer-t és rufus-t is, de úgy látszik nem a másoló programmal van baj...

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 1 hónapja és 4 napja

Elég durva hiba ez, nem értem hogy ültek rajta ennyi ideig!

válasz erre

Harder

1 éve, 1 hónapja és 4 napja

Lassan már jön az új!

válasz erre

rDAVE

1 éve, 1 hónapja és 4 napja

VDemon írta:
Elég sokáig tartott a javítás.
Én is ezt akartam mondani. Mondjuk attól nyugodtan lehetett használni más gépeken. A régi képfájlt sem szedték le, csak a download gombot. Kettőt kattintottál tovább az oldalon és elérted a hivatalos és a mirror linkeket is.

válasz erre

VDemon

1 éve, 1 hónapja és 4 napja

Elég sokáig tartott a javítás.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink