Új iPad kiegészítők a Logitechtől a könnyebb gépelés érdekében

2014. október 28.
7391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A Logitech ma bemutatta új, Logitech Keys-To-Go hordozható Bluetooth billentyűzetét, ami valamennyi iPad készülékkel használható.

A jelenlegi iPad kiegészítő termékcsalád is megújult, köztük a Logitech Type+ és az Ultrathin, melyek immár az új iPad Air2-vel is kompatibilisek.


?A Logitech Keys-To-Go-t kifejezetten azzal a céllal fejlesztettük ki, hogy megkönnyítse az emberek mindennapi életvitelét, minden helyzetben kényelmessé és egyszerűvé tegye az iPad használatát? ? mondta Michele Hermann, a Logitech mobil üzletágának alelnöke. ?A Logitech Keys-To-Go bevezetésével és a jelenlegi iPad kiegészítők továbbfejlesztésével olyan termékeket hoztunk létre, amelyek minden szempontból tökéletesítik az iPad mobilitását és rugalmasságát. Legyen szó akár egy szülőről, aki a gyermekének szeretne üzenetet küldeni, vagy egy éppen úton lévő üzletemberről, aki csak email-en elérhető, a hordozható billentyűzet minden élethelyzetben elősegítheti a hatékonyabb kommunikációt.?
Az említett készülékek kialakítása is a fenti célokat szolgálja: a billentyűk szellős elhelyezése és a mindegyik készüléken megtalálható, az iPad-eken való navigálást biztosító iOS gyorsbillentyűk egyaránt kivételes gépelési élményt nyújtanak.

Logitech Keys-To-Go billentyűzet iPad-hez

Az új Logitech Keys-To-Go hordozható billentyűzet vékony és könnyű. A mindössze 6.1 mm hosszú és 180 gramm súlyú készülék könnyedén elfér a pénztárcában vagy a kabátzsebben is, így nem jelent külön terhet. A billentyűk tapintása megegyezik a laptopoknál megszokottal, tartósságuk azonban sokkal nagyobb a vízlepergető FabricSkin bevonatnak köszönhetően, ami nemcsak az elázással, hanem a koszolódással szemben is védelmet biztosít. Az készülék ellenálló képességének további bizonyítéka az újratölthető elem, ami teljes töltöttséggel akár három hónapig is bírja. A billentyűzet az összes iPad termékkel kompatibilis, ideértve az iPad mini készülékeket is. A termék három színben kapható (fekete, piros és türkiz), ajánlott kiskereskedelmi ára 69.99 Euró.



Logitech Type+ iPad Air 2 készülékhez

A Logitech Type+ a nem rég optimalizált, beépített Bluetooth billentyűzetnek köszönhetően a laptopoknál megszokott kényelmes és egyszerű gépelési élményét biztosít. A termék automatikus On/Off érzékelővel is rendelkezik: amikor az iPad függőleges, gépelési helyzetbe kerül, a Logitech Type+ billentyűzet automatikusan be-, vízszintes, fekvő helyzetben pedig automatikusan kikapcsol. További előnyös tulajdonságként emelhetjük ki az auto-wake és auto-sleep beállításokat: a tok becsukásakor a készülék automatikusan ki-, kinyitásánál pedig automatikusan bekapcsol, ?felébred?. A Logitech Type+ fekete és élénkpiros színben kapható, ajánlott kiskereskedelmi ára 99.99 Euró.



Logitech Ultrathin iPad Air 2 készülékhez

A Logitech Ultrathin mágneses technológiával csatlakozó, billentyűzettel ellátott tok megbízható védelmet nyújt az iPad Air 2 készülékeknek, alumínium kialakításának, illetve könnyű és vékony kivitelezésének köszönhetően a termék iPad-ünk tökéletes másik felévé válhat. A beépített billentyűzet hosszú életű, akár két évig is kitartó elemmel működik, ami szükség esetén könnyedén pótolható, az állítható mágneses állvány pedig többféle betekintési szög beállítását is lehetővé teszi. A Logitech Ultrathin szürke és ezüst színben kapható, ajánlott kiskereskedelmi ára 89.99 Euró.



Elérhetőség

A Logitech Keys-To-Go, a Logitech Type+ és a Logitech Ultrathin termékek Európában várhatóan 2014 novemberében lesznek elérhetőek.
nincs még hozzászólás