Új Guillermo del Toro sorozat az Amazonon

2015. január 09.
5001
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
androgeek techmag profilja, adatai
androgeek techmag
Guillermo del Toro nagyon, nagyon régóta megvalósulásra váró projektje, az A Killing on Carnival Row végre gazdára és új névre talált.

Az Entertainment Weekly online erősítette meg, hogy az Amazon a Legendaryvel karöltve közösen készíti el a tévésorozatot.

Az A Killing on Carnival Row eredetileg a New Line gondozásában került volna a mozikba 2005-ben Del Toro közreműködésével, de a forgatást leállították, ezért ő is magára hagyta a projektet. Habár több rendező is szívesen elvállalta volna, köztük a a kreatív Hófehérke feldolgozásért (Tükröm, Tükröm) felelős Tarsem Singh is, a film mindeddig nem keltette fel egy stúdió érdeklődését sem.

A  forgatókönyv egyébként egy képzeletbeli városban játszódik, ahol emberek, tündérek, elfek és vámpírok élnek együtt. Középppontjában egy nyomozó áll, aki a legendás lények gyilkossági ügyeiben nyomoz egy potenciális sorozatgyilkos után.

A The Hollywood Reporter információi szerint Del Toro fogja tavasszal rendezni a pilotot, és társszerzőként jegyzi a forgatókönyvet  a Travis Beacham (Tűzgyűrű, Titánok harca) és Rene Echevarria (Terra nova, Sötét angyal) párossal, a produceri teendőkön pedig Gary Ungarrel (A kór) osztozik.
nincs még hozzászólás