Új gamer egér a Logitechtől MOBA játékosoknak tervezve

2014. november 04.
7541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A Logitech ma mutatta be legújabb, profi eSportolók számára kifejlesztett gaming egerét, a Logitech? G302 Daedalus Prime? MOBA Gaming Mouse-t, melyet olyan MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) sztárcsapatok teszteltek, mint a Team SoloMid, a Cloud9, a CJ Entus Frost, a CJ Entus Blaze és az Invictus Gaming.
A Logitech G302 speciális megoldásainak köszönhetően gyorsabb és pontosabb kattintást tesz lehetővé, sikeresen eleget téve az eSportolók által támasztott, komoly elvárásoknak is.

A Logitech G302 alakját, súlyát és a gombok elhelyezkedését egyaránt az ő különleges szükségleteikhez igazodva alakították ki.

A Logitech G302-t a Delta Zero szenzortechnológiájával is felszerelték, mely a speciális lencse szerkezetnek, a geometrikus megvilágításnak és a speciális algoritmusoknak köszönhetően igen pontosan fordítja le kézmozdulatainkat a képernyőre.
?A Logitech G302-t azzal a céllal fejlesztettük ki, hogy a világ legjobb eSportolóinak is megfeleljen?? mondta Vincent Tucker, a Logitech Gaming üzletágának vezetője. A G302 jelenleg az egyik legjobb, MOBA játékosok számára készült gamer egér a piacon, amely kényelmes, tartós, emellett a piacon elérhető legfejlettebb technológiák felhasználásával készült. A G302 ellenáll a legmagasabb szintű játékosok kemény stílusának is, rendkívül gyors és precíz kattintást tesz lehetővé, ami ebben a műfajban elengedhetetlen, hiszen akár milliszekundumokon is múlhat a győzelem.


?Az egér pehelykönnyű és rendkívül reszponzív, a gombok gyorsak és kényelmes tapintásúak, az egér ráadásul tökéletesen leköveti mozdulataimat a képernyőn ? mondta el Jason ?WildTurtle? Tran, a Team SoloMid csapat vezetője. ?Éppen erre van szükségünk a győzelemhez.?
Szupersebességű klikkelésre tervezve
Az egér speciális rendszerei növelik mindkét egérgomb érzékenységét, pontosabb és gyorsabb klikkelést téve lehetővé. A gombok másodpercenként 5 klikkelést képesek regisztrálni, vagyis bármely gyorstüzelő játékos igényeit kielégítik. Sokszor ugyanis éppen ezen múlik egy fontos csata kimenetele.

Testreszabható beállítások
A Logitech G302 egér hat programozható gombot kínál, így biztosítva a személyre szabott játékélményt. A gombok bármire beprogramozhatóak: készíthetünk egy kattintásra építő gyorsgombokat, de akár komplex makrókat is. A Logitech Gaming szoftver segítségével egyszerűbb, illetve összetettebb makrókat is hozzárendelhetünk az egyes gombokhoz, a kevésbé profi játékosok számára ugyanakkor gyári beállítások is rendelkezésre állnak. A Logitech G302-n 4 DPI beállítás érhető el, így biztosítva könnyű váltást a pixel-pontos célzás és a nagy sebességű navigáció között.


Pehelysúlyú, mégis tartós
A pehelykönnyű kialakítás mellett a Logitech G302 szinte súrlódásmentes alsó résszel és ultra-kitartó elsődleges gombokkal érkezik, melyeket több mint húszmillió kattintásig teszteltek. Ez egy eSportoló kétévi, napi 15 órányi játékának felel meg.


Árak és elérhetőség
A Logitech G302 Daedalus Prime MOBA gamer egér Európában és az Egyesült Államokban várhatóan 2014 novemberében jelenik meg, ajánlott kiskereskedelmi ára 49.99 Euró lesz.
nincs még hozzászólás