Új funkciót kap a Facebook Messenger, amivel könnyebb lesz jelenteni a kellemetlen személyeket

2018. május 16.
3.9611
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Érezhetően nagyobb figyelmet fordítanak a Facebook fejlesztői arra, hogy látszólag jobban megóvják felhasználóikat, így a legfrissebb hírek szerint hamarosan a Messenger is egy kapcsolódó új funkciót kaphat.

Az újdonság lényege röviden és tömören nem más, minthogy mobilon keresztül is tudjuk majd jelenteni a jövőben azokat a kellemetlen személyeket, akik esetleg zaklatnak minket, vagy olyan tartalmakat küldözgetnek nekünk, melyek szembemennek a szabályzattal, így őket pár mozdulattal átpasszolhatjuk a Facebook belső rendőrségének, akik kivizsgálják a történteket.

Hogy könnyebb legyen a moderátorok munkája, a funkcióhoz rögtön egy űrlapot is elérhetővé tesznek, ami lehetőséget ad arra, hogy pontosítsuk, milyen tematikájú zaklatás áldozatai is lettünk az üzenetküldőben, és amennyiben indokoltnak látják, akkor kitiltják az illetőt az oldalról.

Az újdonság egyébiránt nemcsak zaklatás esetén lehet hatékony, lévén öngyilkossági kísérleteket és bűncselekményeket is jelenteni tudunk ezzel a Facebooknak, akik azonnal megteszik a szükséges lépéseket, ha muszáj. Hogy a frissítés mikor érkezik, az egyelőre kérdéses, de a közeli jövőre ígérte a közösségi oldal.

3 hozzászólás

Fikarc

8 hónapja, 2 hete és 6 napja

Értelme semmi, ellenben az optimalizálásnak lenne...

válasz erre

Levi87

8 hónapja, 2 hete és 6 napja

Bugok javítása!!!!!!!!! Nem hiszem el hogy ekkora idióták de tényleg.

válasz erre

betyár

8 hónapja, 2 hete és 6 napja

Én egyszerűen tiltom és ennyi.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink