Új funkciókkal gyarapodik a YouTube Premier funkciója

2020. december 02.
35.6951
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A YouTube a Premier szolgáltatását szándékozik fejleszteni, amely ugyebár az előre felvett videók élő közvetítéséhez megfelelő, az újdonságok pedig az előzetesek támogatását, az élő előadásokból történő átirányításokat és a személyre szabott visszaszámlálókat takarja.

A vállalat szerint 85%-kal nőtt a szolgáltatás napi használata több mint 8 millió csatornán, és ezek a kiegészítések a premierek további szituációkban is hasznosakká tehetik.

A premiereket úgy tervezték, hogy kínálják a YouTube élő közvetítésének néhány előnyét, például az élő csevegést, de mindezt előre rögzített és szerkesztett videók vezérlésével. Az említett új változások arra a lendületre próbálnak építeni, hogy az online események általánossá válnak azáltal, hogy kielégítik a hagyományos élő események felépítését és marketingjét.

Az új funkciók közül az első a Live Redirect, amely lehetővé teszi a premierrel rendelkező alkotó számára, hogy a videó élő közvetítése előtt egy másik élő közvetítést tartson a felhasználó, és a nézet indulása után automatikusan átirányítsa a nézőket. A YouTube elképzelése szerint ez az előadás vagy a vörös szőnyeg szerepét tölti be, hogy a nézők közvetlenül a megjelenés előtt megismerhessék és izgulhassanak egy közelgő videó kapcsán.

Az új Trailers funkció úgy lett kialakítva, hogy kitöltsön egy másik premier előtti helyet, ezek pedig felhasználhatók egy közelgő premier reklámozására, és arra csábíthatják a potenciális nézőket, hogy emlékeztetőt állítsanak be az élő előtt.
3 hozzászólás

Huginn

1 hónapja, 3 hete és 6 napja

Levi87 írta:
Leszoktam róla, nézhetetlen a sok reklámmal.
uBlock Origin

válasz erre

Levi87

1 hónapja, 3 hete és 6 napja

Leszoktam róla, nézhetetlen a sok reklámmal.

válasz erre

Porthos

1 hónapja, 3 hete és 6 napja

Teljesen leálltam a jutubbal, már csak beillesztett videokon találkozom vele. Engem az őrületbe kerget, mit csináltak belőle.

válasz erre