Új egerekkel és produktivitást növelő appal jelentkezett a Logitech

2017. június 02.
4.3841
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Logitech mostanában látványosan nagy figyelmet fordított a játékosoknak szánt vonalára, nemrég azonban a professzionális felhasználók kedvencei kapcsán hoztak érdemi frissítéseket, melyeket egy ígéretes kiegészítővel együtt jelentették be.

Megérkezett ugyanis a Logitech MX Master 2S és MX Anywhere 2S, melyek két rendkívül kedvelt korábbi modellt váltanak le. A váltás szükségességét jól jelzik a változtatások, hiszen a korábbi 1000 DPI-s szenzor helyett egy fejlettebb, 4000 DPI-re is képes megoldás került az újdonságokba, miközben a 40 nap környéki üzemidőt 70 környékére emelték.

Nézd nagyban ezt a videót!




Az új Master egér 100, az Anywhere pedig 80 dolláros ajánlott árat kapott, de a Flow nevezetű új applikáció talán mindkettőt elől ellopta kicsit a show-t. Az applikáció ugyanis úgy köti össze két gépünket, mintha azok egy gépre kötött monitorok lennének.

Az egeret egyszerűen húzhatjuk át egyik gépről a másikra, legyen szó Windows-t vagy macOS-t futtató gépekről. Szintén hasznos lehet a szövegek, dokumentumok és fájlok mozgatása, másolása a két gép között, melyhez a Flow-n kívül nincs másra szükség.
3 hozzászólás

Kisfaludy82

7 éve, 4 hónapja és 27 napja

A Flow marha nagy dolog. Hihetetlen hogy egy Logitech csinálja meg, nem egy oprendszer része... meglepett smiley

válasz erre

betyár

7 éve, 4 hónapja és 27 napja

Ez nagyon jónak hangzik. Most is logitech egerem van, bár nem ilyen master

válasz erre

TEchie

7 éve, 4 hónapja és 27 napja

Ez a Flow valami elképesztő! meglepett smiley Nem semmi!

válasz erre