Új dizájn kerestetik az Ubuntu 18.04-hez

2017. november 11.
8.5581
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Azok után, hogy a Canonical lezárta a Unity projektet és az Ubuntu Linux visszaállt a Gnome-ra, mint asztali környezetre, újabb változást eszközölne a csapat, ami a megjelenést érinti.

Nem is hogy érinti, konkrétan egy komplett új alapértelemzett témát keresnek, ami magába foglalja az alap külsőt, a Gnome Shell-t és az ikonkészletet is, természetesen ezeknek harmonizálniuk kell egymással.

Úgy fest, a most Ambiance narancs, fekete és lilás elemeit talonba raknák, és egy új GTK alapokon nyugvó megoldás venné át a helyét, már a tavasszal érkező, Ubuntu 18.04 LTS-ben.

Jó szokásához híven, a Canonical most sem szeretné csak úgy ránk tukmálni az új megjelenést, emiatt lehetőséget biztosít, hogy a felhasználói közösség is küldjön be nekik ötleteket, koncepciókat, így akár még arra is van esély, hogy a te munkád fogja több millió ember napi szinten használni, ehhez hamarosan indítanak majd egy hivatalos felületet is.
5 hozzászólás

Kisfaludy82

11 hónapja, 1 hete és 1 napja

Ráfér hogy egy grafikus kézbe vegye.

válasz erre

betyár

11 hónapja, 1 hete és 1 napja

Jól teszik, már nagyon unalmas.

válasz erre

Levi87

11 hónapja, 1 hete és 1 napja

Hűűűű az nagyon ráfér!

válasz erre

rDAVE

11 hónapja, 1 hete és 2 napja

Ubuntunál eddig telepítés után nem az update volt fontos, hanem a komplett külső átalakítása. Én nagyon nem szerettem.

válasz erre

VDemon

11 hónapja, 1 hete és 2 napja

Végre!!!! Az Ubuntu legnagyobb hibája hogy nem túl szép. Ezernyi jobbnál jobb koncepció volt már rá fanoktól, művészektől, valamelyiket el kéne csípniük.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink