Új dizájn kerestetik az Ubuntu 18.04-hez

2017. november 11.
9.0001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Azok után, hogy a Canonical lezárta a Unity projektet és az Ubuntu Linux visszaállt a Gnome-ra, mint asztali környezetre, újabb változást eszközölne a csapat, ami a megjelenést érinti.

Nem is hogy érinti, konkrétan egy komplett új alapértelemzett témát keresnek, ami magába foglalja az alap külsőt, a Gnome Shell-t és az ikonkészletet is, természetesen ezeknek harmonizálniuk kell egymással.

Úgy fest, a most Ambiance narancs, fekete és lilás elemeit talonba raknák, és egy új GTK alapokon nyugvó megoldás venné át a helyét, már a tavasszal érkező, Ubuntu 18.04 LTS-ben.

Jó szokásához híven, a Canonical most sem szeretné csak úgy ránk tukmálni az új megjelenést, emiatt lehetőséget biztosít, hogy a felhasználói közösség is küldjön be nekik ötleteket, koncepciókat, így akár még arra is van esély, hogy a te munkád fogja több millió ember napi szinten használni, ehhez hamarosan indítanak majd egy hivatalos felületet is.
5 hozzászólás

Kisfaludy82

6 éve, 11 hónapja és 26 napja

Ráfér hogy egy grafikus kézbe vegye. mosolygó smiley

válasz erre

betyár

6 éve, 11 hónapja és 26 napja

Jól teszik, már nagyon unalmas.

válasz erre

Levi87

6 éve, 11 hónapja és 26 napja

Hűűűű az nagyon ráfér! röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

6 éve, 11 hónapja és 26 napja

Ubuntunál eddig telepítés után nem az update volt fontos, hanem a komplett külső átalakítása. röhögő smiley Én nagyon nem szerettem.

válasz erre

VDemon

6 éve, 11 hónapja és 26 napja

Végre!!!! Az Ubuntu legnagyobb hibája hogy nem túl szép. mosolygó smiley Ezernyi jobbnál jobb koncepció volt már rá fanoktól, művészektől, valamelyiket el kéne csípniük.

válasz erre