Új Dell hibrid felhőrendszer

2015. november 02.
7681
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A Microsofttal közösen fejlesztett hibrid felhőmegoldással bővíti felhőportfólióját a Dell, melynek segítségével a vállalatok számára immár egyenes út vezet az a felhőbe.

Emellett a Dell az iparágban egyedülálló fizetési megoldást is kínál ügyfeleinek, amely segít egyszerűsíteni a felhőmegoldások bevezetését és minimalizálni annak kockázatait.

Egy friss Dell közvélemény-kutatás szerint, amelyet IT döntéshozók (ITDM) körében végeztek világszerte1, 10 válaszadóból kilenc állítja, hogy a hibrid felhőstratégia fontos a ?jövőkész? vállalatok felépítéséhez. A közelmúltban közzétett Dell Global Technology Adoption Index (GTAI 2015) felmérés pedig rávilágított, hogy világszerte a vállalatok 55 százaléka használ egynél több felhőtípust. A GTAI 2015 szerint a felhő bevezetése és megvalósítása előtt tornyosuló legnagyobb akadályok a költségek és a biztonság, míg a hibrid felhővel kapcsolatban leggyakrabban felmerülő kihívás a rendszer komplexitása.
?Világosan kirajzolódik, milyen kihívásokkal találják szemben magukat az ügyfelek a felhőalapú rendszerek bevezetésekor. Arról panaszkodnak, hogy a megoldások túl bonyolultak, a költségkockázatok túl magasak, a felügyelet pedig nem átlátható. Ha egyesítjük a Microsoft egyedülálló Azure platformját, amely egységesen működik mind a nyilvános, mind a privát felhőben, és a Dell Cloud Manager megoldását, amely integrálódik a Dell Hybrid Cloud System for Microsoft rendszerbe, az ügyfelek számára minden eddiginél jobban vezérelhető és felügyelhető felhőmegoldást tudunk biztosítani. Az új Cloud Flex Pay programunkkal pedig a költségkockázatok szinte teljesen eltűnnek. Ezek a Dell innovációk mind azt bizonyítják, hogy ma mi vagyunk az egyetlen olyan vállalat, amely a felhőinfrastruktúrák, -szoftverek, -szolgáltatások és fizetési megoldások teljes választékát kínálja az ügyfelek számára, valóra váltva a hibrid felhő ígéretét? ? mondta Jim Ganthier, a Dell tervezett megoldásokért és felhőért felelős alelnöke és általános igazgatója.
A Dell és a Microsoft exkluzív együttműködéseként megvalósult Cloud Platform System Premium rendszer sikerére építve a Dell elérhetővé tette a Dell Hybrid Cloud System for Microsoft rendszert. A rendszer az új Microsoft Cloud Platform System Standard köré épült, és azzal a céllal tervezték, hogy áttörje a hibrid felhő bevezetésének akadályait: a komplexitást, a költségeket és a felügyeletet.

A Dell Hybrid Cloud System for Microsoft az iparág első integrált, moduláris hibrid felhőmegoldása, amely egyszerűsített, automatizált telepítést és karbantartást, egyedülálló hibrid felhőkezelést, vezérlést és házirend alapú automatizálást biztosít a Microsoft Azure és más felhőkörnyezetekhez. Az ügyfelek befektetési kockázatának csökkentésére pedig egyedi fizetési rendszert kínál.
?Az ügyfelek szeretnék, ha egyszerűbb és gyorsabb lenne a felhőhöz vezető út, ezért a Microsoft és a Dell azzal a céllal szélesíti ki együttműködését, hogy eltávolítsa a hibrid felhő előtt álló hagyományos akadályok sokaságát. A Dell Hybrid Cloud System for Microsoft alapjául szolgáló CPS szabvány figyelembe vételével együtt dolgoztunk azért, hogy a piacon ma elérhető összes integrált rendszeren túlmutató megoldást alakítsunk ki. Olyan Azure-kompatibilis hibrid felhőszolgáltatásokat kínálunk, amelyek az ügyfelek számára garantálják a gyors értékteremtést, és támogatják a vállalatokat hibrid felhőstratégiájuk megvalósításában?? mondta Scott Guthrie, a Microsoft felhőkért és nagyvállalati megoldásokért felelős alelnöke.
A Dell Hybrid Cloud System for Microsoft a következőket biztosítja az ügyfeleknek:

A rendszerrel kevesebb mint három óra alatt biztosítható helyszíni privát felhő, valamint Azure nyilvános felhő egységes elérése. A minimalizált állásidőt az intelligens időzítésű rendszerfrissítések biztosítják, amelyek nem zavarják a működést, teljesen automatizáltak, és felismerik a függőségeket.
Terhelési sablonok készíthetők és oszthatók ki, majd az egyszerűen integrálható Dell Cloud Manager (DCM) rendszeren keresztül a különböző felhőkörnyezetekben található üzleti szolgáltatások és vezetési modellek egyetlen felügyeleti szerkezetből telepíthetők.
Egységesített, egyszerűsített módon felügyelhető és kontrollálható a privát és nyilvános felhő a Windows Azure Pack (WAP), Azure és más felhőszolgáltatásokon.

A Dell Hybrid Cloud System for Microsoft a CPS szabvány köré épült, amely kombinálja az optimalizált Dell moduláris infrastruktúrát az előre konfigurált Microsoft CPS szoftverekkel, illetve a biztonsági mentésekhez, webhelyek helyreállításához és a működésbe való betekintéshez használható Azure szolgáltatásokkal. A Dell további szolgáltatásai közé tartozik a ProSupport és Managed Cloud Services megoldás.

A Dell a Cloud Flex Pay megoldással bővítette Scale Ready Payment Solutions finanszírozási portfólióját, amelyet egyedülálló módon azzal a céllal alakított ki, hogy felgyorsítsa az ügyfelek számára a felhőmegoldások bevezetését.

A Dell Cloud Flex Pay program az iparágban elsőként biztosít az ügyfelek számára rugalmas és költséghatékony finanszírozási lehetőséget a Dell Hybrid Cloud System for Microsoft megoldáshoz. Így az ügyfelek úgy tapasztalhatják meg a hibrid felhő előnyeit, hogy nem szükséges hosszú távon elkötelezniük magukat. A költségkockázat megszüntetése lehetővé teszi számukra, hogy megismerjék a hibrid felhő használati szintjeit, mielőtt döntenének a vásárlásról.

Egy informatikai döntéshozó számára például kihívást jelenthet, hogy megjósolja a tesztelési és fejlesztési használati szinteket. Az olyan problémák, mint a kihasználatlanság vagy a váratlan kereslet, növelhetik a befektetési kockázatot, szolgáltatás-kimaradásokhoz vezethetnek, és megakadályozhatják a tőkebefektetések maximális kihasználását. A Cloud Flex Pay megszünteti ezeket a kockázatokat, kimaradásokat és hatékonyságbeli hiányosságokat, így lehetővé teszi az informatikai döntéshozók számára, hogy gyakorlati tapasztalatokat szerezzenek, biztosabban tudjanak tervezni, és megfelelő jövőbeli felhőmegoldásokba fektessenek be.

A hat hónapos bevezető időszak végén az ügyfelek számos lehetőség közül választhatnak, beleértve az értékelési periódus meghosszabbítását, a megoldás használatának folytatását, lemondását, vagy annak birtokba vételét.

A Dell felhőbefektetései és ?innovációi a legkülönfélébb vállalati adatközponti terheléseket, alkalmazásokat és operációs rendszereket támogatják, megfelelnek az aktuális ügyféligényeknek és iparági trendeknek.

A Dell a közelmúltban új termékeket és mérföldköveket mutatott be felhőmegoldási portfóliójából:

Az új Dell Administrator for Office 365 egy konszolidált, intuitív konzolon keresztül biztonságos és hatékony kontrollt jelent az üzleti Office 365, SharePoint és OneDrive alkalmazások felett. A rendszergazdák így jobban kezelhetik és használhatják a meglévő együttműködési platformokat és könnyebben készíthetnek azokról jelentéseket. A rendszergazdák kiterjeszthetik felügyeletüket a helyszíni telepítésekre is, mivel ez a platform tökéletesen alkalmazkodhat bármilyen telepítési típushoz.
Az új Dell Foglight for Virtualization 8.3 lehetőséget nyújt a szervezetek számára, hogy egyetlen központi felületen keresztül szabályozzák a virtuális és fizikai kiszolgálórétegeket, és optimalizálják a Dell kiszolgálókon futó privát felhőkörnyezetek teljesítményét. A Dell új OpenManage Essentials rendszere mostantól már megtalálható a Foglight for Virtualization alkalmazásban. A szabadalmaztatott analitikával rendelkező megoldás lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy vizuálisan társítsák a virtuális terheléseket a kiszolgáló környezethez, valós időben és visszamenőleg egyaránt, ezáltal feltárhassák a teljesítményproblémákat, mielőtt azok hatással lehetnének az üzletre.
A vezető globális pénzügyi információkat szolgáltató vállalat, a Markit a Dellt választotta új platformja, a Know Your Third Party (KY3P) üzemeltetésére és támogatására.
A Dell Cloud Clinical Archive az iparág legnagyobb felhőalapú, szállítósemleges klinikai archívuma, amely mára több mint 10 milliárd képet és 100 millió orvosi tanulmányt kezel. A Dell jól ismeri mind a jelenlegi informatikai igényeket, mind a genomikához hasonló jövőbeli egészségügyi áttörésekhez szükséges igényeket, így egyre több ügyfél dönt úgy, hogy képkezelő rendszereit a Dell Cloud Clinical Archive archívumba helyezi.
A Dell orvosi praxisoknak és szolgáltatóknak szánt, teljes körűen felügyelhető felhőmegoldása orvosok százainál segítette elő a költségek csökkentését, a komplex egészségügyi számítástechnikai rendszerek kezelését, a biztonsági követelmények teljesítését, valamint a személyzeti kihívások megoldását. Az utóbbi négy évben a Dell az orvosok körében megduplázta a rendszer felhasználóinak számát, 21 ezerről 43 ezerre, míg a belépések számát 8,6 millióról 16,7 millióra növelte.
nincs még hozzászólás