Új betegség a láthatáron: itt a világ első Netflix-függője!

2018. október 12.
3.2941
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Egy mindössze 26 éves, valódi nevét nem vállaló indiai férfi lett az első a világon, akinél hivatalosan is megállapítottak a bangalori orvosok egy új betegséget, amit nemes egyszerűséggel csak Netflix-függőségnek neveztek el.

A hivatalos statisztikák szerint ugyanis egy átlagos felhasználó napi szinten egy óránál kevesebbet tölt a Netflix nézésével, azonban ez a 26 éves férfi azért kért orvosi segítséget, mert naponta hét óránál is többet töltött a szolgáltatás előtt ülve, aminek szerinte teljesen a függőjévé vált.

Ezt az állítást pedig orvosai is alátámasztották, különösen azok után, hogy megismerték a férfi kórtörténetét, lévén miután hősünk munkanélkülivé vált, képtelen volt megbirkózni az ebből fakadó teherrel, és inkább egy alternatív világban kereste a megoldásokat, ezáltal minden napja csak abból állt, hogy szinte folyamatosan a Netflix előtt ült.

A férfit egy bangalori egészségügyi intézetben vetették intenzív kezelés alá, aminek részekén egy speciális terápiát kap, melynek a stresszoldás és a karrier tanácsadás is a részét képezi.
3 hozzászólás

CharlieFirpo

4 hónapja, 2 hete és 3 napja

Egyre jobb betegségek vannak , hihetetlen!

válasz erre

Kisfaludy82

4 hónapja, 2 hete és 3 napja

Azta. Hogy lehet ennyire ráérni?

válasz erre

Direktor

4 hónapja, 2 hete és 3 napja

Nálunk akkor többszázezer tévé függő van...

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink