Új AppleTV érkezhet ősszel

2022. június 25.
55.2611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A legfrissebb Apple pletykák szerint idén ősszel egy új AppleTV mutathatnak majd be, ugyanis az iOS16 kódszintű hivatkozásokat tartalmaz a Siri Remote Apple TV-hez való új és kiadatlan verziójára, ami akár azt is jelentheti, hogy egy új készülék érkezhet még idén.

Az elmúlt években nem sokat fejlesztett AppleTV készülékein a gyártó, ami miatt sokan kifejezték már nemtetszésüket, ám most végre jöhet valami új. A MacRumorson írtak először arról, hogy felfedeztek az iOS16-ban egy kódszintű hivatkozást "SiriRemote4" és "WirelessRemoteFirmware.4" néven, amelyek nem felelnek meg egyetlen létező Siri Remote-nak sem. Ez azt jelenti, hogy hamarosan bemutatásra kerülhet egy új távirányító.

A múlt hónapban a jól ismert elemző, Ming-Chi Kuo azt mondta, hogy az Apple hamarosan bemutatja új AppleTV készülékét, méghozzá egy olcsóbb készüléket. Természetesen a megtalált Remote hivatkozás még nem jelenti azt, hogy egy új távirányító vagy egy új készülék érkezik majd, de sokan tippelik ezt, mi pedig nagyon örülnénk neki.
4 hozzászólás

Fikarc

1 éve, 11 hónapja és 24 napja

Hát, évekkel el vannak most már maradva...

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 11 hónapja és 25 napja

Már éppen ideje! mosolygó smiley

válasz erre

Levi87

1 éve, 11 hónapja és 25 napja

Már nagyon ideje lenne.

válasz erre

inkognito

1 éve, 11 hónapja és 25 napja

Örülnék egy új appletv-nek.

válasz erre