Úgy tűnik, az egyik színész megerősítette, hogy a Halálos iramban 9 az űrben is fog játszódni

2020. július 11.
1.5191
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Régóta mémeli már a közönség, hogy amilyen vad dolgok történnek a Halálos iramban-szériában, nem kizárt, hogy előbb-utóbb az űrben fog kikötni a "család", viszont nem kizárt, hogy amivel eddig vicceltünk, az végül valósággá válik.

A franchise egyik tősgyökeres színésze, Ludacris a SiriusXM-nek adott interjút, melyben az egyik interjúztatóhölgy elhinti, hogy elképzelni sem tudja, hová lehet még fokozni a sorozatot, netán kikerül az űrbe a csapat? Nos, közvetlenül ezután a színész annyit mond, hogy valamire rátapintott, viszont nem fogja megmondani, hogy pontosan mivel.

Szinte biztos, hogy az űrben játszódó jeleneteket kotyogta el végülis a színész, amire aztán az interjúztatók vissza is kérdeznek többször, Ludacris reakciói pedig eléggé árulkodóak. A végtelenbe, és... tovább?

5 hozzászólás

Fikarc

3 hete és 5 napja

KABARÉ!!!! És van aki nézi bakker.

válasz erre

Huginn

3 hete és 5 napja

Mindig van lejjebb

válasz erre

zender

3 hete és 5 napja

Jézus. Mária. Szent. József.

válasz erre

login_password

3 hete és 5 napja

Ez most komoly??? És mi lesz a 10 részben? Egy másik univerzumban fognak majd versenyezni a benzines meg dízeles autókkal?! Ez már rég a nevetséges kategória.

válasz erre

rDAVE

3 hete és 5 napja

Mindig is buta filmek voltak, de eleinte egy szórakoztató B kategóriás autós film volt. Autók, csajok, versenyek és némi akció, de most... Drogos lázálom.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink