Úgy tűnik, a Netflix már most készülődik az Apple TV+ és a Disney+ elleni versenyre

2019. szeptember 30.
5.5051
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egyre több streaming szolgáltató van láthatáron, hiszen hamarosan rajtol a Disney+ és az Apple TV+ is, a Netflix pedig úgy fest, szeretné már most bebiztosítani magát, hogy ne maradjon majd le a versenyben.

A Netflix következő házi készítésű projektjének, a Bard of Bloodnak az első epizódját ugyanis bárki ingyen megnézheti, akár előfizetés nélkül is, azt remélve, hogy egy ilyen "kis" csipetnyi ízelítővel talán még több nézőt tudnak megfogni. Korábban ugyanezt eljátszották az Elite in Mexico sorozat pilot részével is.

Mindenképp egy okos üzleti húzásnak tekinthetjük a Netflix lépését, ám isten igazából csak akkor fog kiderülni, hogy mennyire válik be, ha egyrészt debütál az Apple TV+ és a Disney+ is, valamint esetlegesen az ingyenes pilotokat kiterjesztik egyre több és több sorozatra a továbbiakban. A Bard of Blood szeptember 27-én jelent meg, szokás szerint a komplett évad.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

betyár

9 hónapja, 3 hete és 3 napja

Én azt tartanám okos húzásnak ha a legdrágább csomagot egy picit lejjebb vinnék.

válasz erre

Kisfaludy82

9 hónapja, 3 hete és 4 napja

Okos lépés. Ezzel rákaphatnak az emberek.

válasz erre

Mordorer

9 hónapja, 3 hete és 4 napja

Hát egy első epizód nem nagyon tud versenyre kelni egy ingyenes hónappal. De az a Netflixnél is van szóval nem is értem a miértjét.

válasz erre