Úgy néz ki, felfüggesztették a Star Trek 4 munkálatait

2019. január 09.
3.6551
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Idén 10 éve annak, hogy megindították az újgenerációs Star Trek-filmeket, amit aztán két folytatás is követett a Sötétségben és a Mindenen túl képében, viszont a negyedik felvonással már évek óta szenvednek a készítők.

Még tavaly áprilisban leszerződtették a projekthez S.J. Clarksont, viszont azóta ő megkapta a Trónok harca előzménysorozat pilot epizódjának direktori feladatait, a Deadline értesülései alapján pedig ez azután történt, hogy felszabadult minden munka alól, tehát lényegében a hölgy már nem dolgozik Kirk kapitányék következő kalandján, ezt követően pedig a Paramount félre is tette a Star Trek 4-et.

Ha visszaemlékeztek, már korábban is voltak gondok a film körül, hiszen nem volt rá garancia, hogy Chris Hemsworth és Chris Pine visszatér a negyedik részre. Hogy ideiglenes szüneteltetésről van-e szó, vagy végleges kaszáról, azt nem tudjuk, érdemes lesz megvárni, hogy nyilatkozik-e ennek kapcsán valamit a Paramount, de nagyon úgy fest, hogy el kell köszönnünk az utóbbi évtizedben megismert figuráktól.
5 hozzászólás

Kileah

5 hónapja, 3 hete

Pedig ez egy jól sikerült reboot volt.

válasz erre

Direktor

5 hónapja, 3 hete

Nemár.

válasz erre

betyár

5 hónapja, 3 hete

Hihetetlen egyszer elkezdik forgatni egyszer nem. Eldönthetnék már mi lesz vele.

válasz erre

Kisfaludy82

5 hónapja, 3 hete

Naneba.

válasz erre

Gólem

5 hónapja, 3 hete

Nabakker, nemár. Mondjuk a 3. rész nekem nem annyira jött be, de akkor is, ez egy jó széria.

válasz erre