Úgy fest, hogy Steven Soderbergh-nek köszönhetjük, hogy lesz Bill és Ted 3

2020. május 20.
9.4961
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Mint azt már egy ideje tudjuk, hamarosan érkezik a Bill és Ted harmadik felvonása, amiben nemcsak Alex Winter és Keanu Reeves tér vissza, de az eredeti író, Ed Solomon is tiszteletét fogja tenni, így a már jól ismert brigád kezében foganhat meg a trilógiává avanzsálás.

A producerek között viszont ott feszít Steven Soderbergh, Oscar-díjas rendező is, ám nélküle nagyon valószínű, hogy egyébként el sem készült volna a harmadik rész. Egy kísérleti limitált sorozaton dolgoztak Solomonnal épp, a Mosaicon, amit egy interaktív appon keresztül lehet követni, valamint az HBO-ra jön, a közös munka során pedig Soderbergh nem bírta ki, hogy rákérdezzen a Bill és Ted 3-ra.

Solomon erre elmondta, hogy igazából van egy forgatókönyvük, majd Soderbergh miután elkérte, elolvasta, ahogyan tette azt péládul Winter és Reeves is. Soderbergh-nek annyira tetszettek az olvasottak, hogy mivel a stúdiónál vannak a jogok, így felhívta őket, hogy miért nem készítik el a projektet, hiszen a szkript szörnyen jó egyébként. Végül mozgásba lendülhetett a projekt ezután.
2 hozzászólás

inkognito

7 hónapja,

Nem lesz ez kicsit sok?!

válasz erre

Fikarc

7 hónapja,

Biztos vagyok benne hogy nagyon **** lesz.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink