Úgy fest, hogy összekötik a Tesla töltőállomásokat a Starlink műhold-konstellációval

2021. november 15.
87.4351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Reddit egyik felhasználója a floridai Lake City egyik Supercharger állomásán vette észre a Dishy McFlatface hivatalos nevet viselő Starlink műholdtányért, ami alapján úgy fest, hogy összekötik a Tesla töltőket az épülő szatellit-konstellációval.

Egyelőre nem világos, hogy a Tesla hol máshol telepített vagy tervez telepíteni Starlink parabolaantennákat, és milyen célt szolgálnak majd. Lehetséges, hogy a tányér ingyenes Wi-Fi-t biztosít majd a Tesla Prémium Connectivity csomaggal nem rendelkező ügyfelek számára - a havi 10 dolláros előfizetéssel rendelkezők a Tesla beépített szórakoztató alkalmazásai, például a Netflix, a Spotify, a Hulu, a YouTube és más alkalmazások előnyeit vehetik igénybe a mobiladatokhoz való hozzáféréssel.

Ha a parabolaantennák arra szolgálnak, hogy az autó töltése közben Wi-Fi-t biztosítsanak, ez azt jelenti, hogy még a Standard Connectivityvel rendelkező vezetők is hozzáférhetnek az autóban található szórakoztató lehetőségekhez, miközben feltöltik EV-jüket.
vette észre a Dishy McFlatface hivatalos nevet viselő Starlink műholdtányért, ami alapján úgy fest, hogy összekötik a Tesla töltőket az épülő szatellit-konstellációval.'>
4 hozzászólás

betyár

2 éve, 7 hónapja és 16 napja

Érthető. Ha már ott vannak fent.

válasz erre

Kisfaludy82

2 éve, 7 hónapja és 17 napja

Nem rossz feature.

válasz erre

CharlieFirpo

2 éve, 7 hónapja és 17 napja

Nyilván, gondolom nagyrészt erre megy ki a dolog, meg hogy az autókat is a saját rendszerükön keresztül tudják vezérelni. Nagyon ügyes terv egyébként.

válasz erre

techiii

2 éve, 7 hónapja és 17 napja

Ennek lenne értelme.

válasz erre