UFS tárhelyet kap a OnePlus 5

2017. június 14.
3.4591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A kínai OnePlus körül most igen nagy a felhajtás, hiszen az előzetes információk alapján néhány nap múlva a 2017-es esztendő egyik legjobb mobilját teszik majd le az asztalra, mely ugyan drágább lesz, mint elődjei, mégis kiváló ár/érték arányt tulajdoníthatunk neki.

Ez jórészt annak köszönhető, hogy az elérhető legerősebb processzort, egy Snapdragon 835-öt tesznek bele, miközben legalább 6, de bizonyos információk szerint 8GB RAM dolgozik majd mellett. Nagyon úgy fest, hogy a kamerán sem fognak spórolni, hiszen a dupla hátlapi kamera is ígéretesnek tűnik, a képek alapján pedig az anyaghasználatra sem lehet panaszunk.

Többen elgondolkodtak azon, hogy akkor vajon mi az, amin nem túl feltűnően lehetne spórolni, a válasz pedig a tárhely. Sokan már el is felejtették a Huawei körüli botrányt, mely arról szólt, hogy a vállalat jóval lassabb eMMC 5.1 technológiát használt néhány csúcsmobilnál az UFS helyett, mely vélhetően olcsóbb is.

A OnePlus vezetője, Pete Lau elejét szerette volna venni az ilyesféle találgatásoknak és megnyugtatott mindenkit, hogy a pár nap múlva bemutatkozó csúcsmobil bizony UFS tárhellyel büszkélkedhet majd.
3 hozzászólás

betyár

3 éve, 6 hónapja és 20 napja

Egyre komolyabb ez a telo.

válasz erre

CharlieFirpo

3 éve, 6 hónapja és 20 napja

Tanultak mások hibáiból. Ügyes.

válasz erre

Kisfaludy82

3 éve, 6 hónapja és 20 napja

De ettől még nincs hivatalos gari rá itthon, ami miatt teljesen értéktelen pl nekem.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink