Túl modern, éppen ezért veszélyes a dolgozókra az Apple új főhadiszállása

2018. február 19.
1.7281
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Mint ismert, az Apple az elmúlt hónapokban egy teljesen új főhadiszállásra költözött, mely Apple Park név alatt több mint 13 ezer embernek adhat munkát a jövőben, és egy olyan modern építészeti remekműről van szó, melyről kiderült, hogy már-már túl modern a dolgozóknak.

Olyannyira, hogy a Bloomberg beszámolója szerint meglepően megszaporodtak a cég új irodájában a munkahelyi balesetek, mert a figyelmetlen dolgozók rendszeresen lefejelik az üvegfalakat, hiszen a főhadiszálláson belül mindent ilyen átlátszó falak választanak el egymástól.

A lap úgy tudja, hogy a munkatársak különféle matricák felragasztgatásával próbálták megoldani a problémát, azonban a főnökség rendre leszedette azokat, mert rontották az irodák esztétikai megjelenését, de az Apple is tudja, hogy mielőbb lépnie kell az ügyben, hiszen súlyos baleset még nem történt, de többször érkezett már mentő emiatt az Apple Park-ba.
3 hozzászólás

Harder

10 hónapja, 2 hete és 2 napja

Szegények, mekkora problémák!

válasz erre

rDAVE

10 hónapja, 2 hete és 2 napja

Szerintem itthon bárki fejelgetné önként is, ha annyi fizetést kapna, mint ők. Majd megtanulják hol van és nem mennek neki vagy ha ilyen bénák, akkor mondani kell a takarítóknak, hogy foltosra töröljék.

válasz erre

Kisfaludy82

10 hónapja, 2 hete és 2 napja

Te jó ég! Micsoda problémák!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink