Egy 15 éves fiú pár száz forintból készített kamu AirPodsot!

2019. június 03.
3.3031
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Mindenki tisztában van vele, hogy a legtöbb kütyü a hardveres önköltség tekintetében gyakran filléres termék, és különösen igaz ez az AirPods fülhallgatóra, amit éppen az ára miatt csak kevesen engedhetnek meg maguknak.

Mindennel együtt ugyanis 60 ezer forint körül kaparinthatjuk meg az Apple vezeték nélküli eszközét, amit a 15 éves Sam Cashbook egyenesen pofátlanságnak vélt, és nem félve a cupertinói óriás haragjától, elhatározta hogy pár száz forintból készít magának egy saját vezeték nélkül fülhallgatót az AirPods mintájára.

Történetét a Vice hozta nyilvánosságra, akiknek Sam elmondta, hogy először vásárolt egy egyszerű, csontrezgéses fülhallgatót az eBay-ről, melyről először levágta a vezetéket, a hangszórót kicserélte az Apple egy korábbi termékének hangszórójával, majd rákötött pár vezérlőt, egy nagyobb aksit, és az egészet stílusosan (sic!) összeragasztózta.

Egy 15 éves fiú pár száz forintból készített kamu AirPodsot! - 2. kép

A végeredmény ugyan nem nyerne meg egyetlen dizájndíjat sem, de a funkciót tekintve pár száz forintért készített egy az AirPods funkcióit részben utánozó fülhallgatót, mely tölthető, sőt gombbal ki- és bekapcsolható, de még a hangerő is szabályozható vele.
5 hozzászólás

inkognito

4 hónapja, 3 hete és 5 napja

Ez nagyon gagyi. Biztos vagyok benne sokan próbálkoznak ezzel. Nem nag cucc.

válasz erre

Gólem

4 hónapja, 3 hete és 5 napja

De beteg.

válasz erre

techiii

4 hónapja, 3 hete és 5 napja

És ennek mi értelme? Nagyon nem ugyan az a kettő.

válasz erre

Harder

4 hónapja, 3 hete és 5 napja

Jézusom.

válasz erre

Eltohn

4 hónapja, 3 hete és 5 napja

De szép lett.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink