Túl az FCC certifikáción a Samsung Galaxy A40

2019. március 11.
4.4581
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az év elején megszaladt a Samsung Galaxy A széria, sorban érkeznek az újabbnál újabb modellek, ami nekünk felhasználóknak jó mivel számos ajánlat közül találhatjuk meg a nekünk megfelelőt, most éppen a Galaxy A40 van túl az FCC certifikáción, így kijelenthető hogy közel a leleplezés pillanata.

Annak ellenére, hogy az SM-A405FN/DS megfelelt a kötelező előírásoknak, túl sok információt nem engedtek ki a nyilvánosság felé, mindenesetre a kijelző mérete és a vezeték nélküli csatlakozók ismertté váltak.

A Samsung Galaxy A40 egy 5,7 colos kijelzővel érkezik, így azoknak lehet jó választás, akiknek az A10, A30 vagy éppen az A50 panelja nagynak bizonyulna. A kapcsolódási lehetőségek között megtaláljuk a Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac szabványt és a Bluetooth 5.0 LE variánsát, a vezetékes megoldások közül valószínűleg USB Type-C lesz a terítéken, mint ahogy az A30 és az A50 esetében is.

A körülbelül 280-300 dollár közti modell egyébként elég jó választás lehet, valóban az Exynos 7885 SoC és 4GB-nyi memória lapul majd az Android Pie futtatta mobil burkolata alatt.
4 hozzászólás

Kozlegeny

5 hónapja, 3 hete és 2 napja

USB B
No fast charging
Nem vízálló
Törik mint a nád
A J széria kicsit feljavított kacatjai
Egy fillért sem adnék érte

válasz erre

rDAVE

5 hónapja, 3 hete és 4 napja

A nagy számozásból gondolom, hogy ide ezek sose jutnak el, csak fejölődőpiacra. Mi várhatjuk a tíz alatti számozást. Amúgy is túl sok a műanyag rajta, az A sorozatban több fém szokott lenni, szóval komolyabb érzete van. De lehet, hogy csak eleget akarnak gyártani és később ide is jön, akkor meg új lesz a sorozat stílusa és számozása...

válasz erre

Kisfaludy82

5 hónapja, 3 hete és 4 napja

Lesz mivel felmutatni megint nagy eladásokat!

válasz erre

Direktor

5 hónapja, 3 hete és 4 napja

De nagyon nem az én szériám ez az olcsó verzió...

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink