Túl az egymillión a Zorin OS

2017. november 02.
3.8241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Kicsit lassult, de még mindig kitart a Zorin OS iránti érdeklődés, ugyanis 7 hónappal azután, hogy a letöltések száma átlépte az 500 ezret, ma már több mint egymilliószor töltötték le a Linux operációs rendszert.

A Zorin OS egy Ubuntu alapú Linux disztribúció, amely azon felhasználóknak lehet jó választás, akik Windows vagy macOS rendszerekről térnének át egy open source megoldásra.

Úgy fest a célközönség tehát megvan, hiszen a letöltések közel 60%-a a fent említett két másik platformról jön, ráadásul a disztribúció el sincs hanyagolva, mivel 2016-os megjelenése óta már két service pack érkezett, utoljára szeptemberben, amivel Zorin OS 12.2-re módosult az aktuális legfrissebb build neve.

Az egymilliomodik letöltést követően a fejlesztők úgy gondolták, ideje újra adni a felhasználóknak, így bejelentették, hogy egy új telepítési metóduson dolgoznak, amely lehetővé teszi majd a Zorin OS telepítését különböző organizációk esetében is, úgy mint iskolák vagy hivatalok, ahol speciális beállítások, esetleg tartomány szükségeltetik.
1 hozzászólás

VDemon

1 éve, 2 hónapja és 13 napja

Hű de szépen pörög ez a rendszer!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink