Tudtad, hogy már le sem kell töltened a Skype-ot a használathoz?

2016. november 17.
5.2691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Annyira lecsökkent a Skype népszerűsége az elmúlt időszakban, hogy a Microsoft mindent megpróbál annak érdekében, hogy visszaszerezze a csevegőprogram felhasználóit, ezáltal a napokban egy minden eddiginél nagyobb felhasználócsalogatást valósított meg.
 

A jövőben ugyanis nem elég, hogy nem kell letölteni a Skype klienset ahhoz, hogy használhassuk a kérdéses programot, hanem mindezen túl még regisztrálnunk sem kell rá ahhoz, hogy elérjük a csevegő legtöbb funkcióját.

A Skype.com-ra látogatva így lehetőségünk nyílik arra, hogy böngészőből indítsunk egy úgynevezett vendég üzemmódot, amelybe egy egyszerű név megadásával beléphetünk, és egy linkre kattintva nyugodtan folytathatunk hang- és videohívásokat, de akár még a képernyő- és fájlmegosztást is kihasználhatjuk vele.

Természetesen a prémium funkciókhoz a Skype továbbra is bejelentkezést igényel, de a lehetőség így is sokaknak jelent pozitívumot, pláne ha egy olyan gépen csevegnének, ahol nem szívesen jelentkeznek be fiókjukba, vagy nincs lehetőségük letölteni a klienset.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

VDemon

5 éve, 3 hónapja és 1 napja

Azért az röhej hogy Linuxon még mindig alpha stádiumban van a Skype egyébként.

válasz erre

muki

5 éve, 3 hónapja és 1 napja

Érdekes fejlesztés. Én egyébként még mindig ezt használom.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink