Tudományos módszerekkel kiszámolták, hogy kik maradhatnak életben a Trónok harca utolsó évadában

2018. december 13.
6.2381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Mindenkit nagyon foglalkoztat már, hogy miként ér véget a Trónok harca utolsó évada, lévén a sorozat teljesen kiszámíthatatlan, ezáltal bárki és bármikor kieshet a szereplők közül, ami alapjaiban meghatározhatja az utolsó szezont.
 

Reidar Lystad, az ausztrál Institute of Health Innovation egyik epidemiológusa azonban néhány kollégája társaságában most tudományos módszerekkel megpróbálta kiszámolni, hogy kiknek van nagyobb esélye túlélni az utolsó évadot, és az eddig levetített 67 rész statisztikái alapján arra jutottak, hogy a nemesi családokból származó női karaktereknek van a legkevesebb félnivalójuk ebben a tekintetben.

Konkrét neveket a kutatók nem említettek, ellenben elkészítettek pár érdekes statisztikát, így például megtudtuk, hogy a hét évad során 186 szereplőt öltek meg a sorozatban - ez a 330 karakternek majdnem pont a fele -, akik közül csak ketten haltak természetes halált - Öreg Nan és Aemon mester -, a többieket 73.7 százalékban meggyilkolták, de az égés (11,8 százalék) és a mérgezés (4,8 százalék) is dobogós helyen voltak.

Megtudtuk továbbá, hogy a leghosszabb idő 57 óra volt, amit egy karakter eltöltött a képernyőn, de akadt olyan szereplő is, akinek mindössze 11 másodperc jutott, mielőtt végleg kiírták volna. Ti mit gondoltok, kik élhetik túl biztosan a Trónok harca utolsó évadát?
4 hozzászólás

Fikarc

1 éve, 2 hónapja és 10 napja

Te jó ég!

válasz erre

Direktor

1 éve, 2 hónapja és 10 napja

Én ezt tudományos alap nélkül is elmondtam volna!

válasz erre

Porthos

1 éve, 2 hónapja és 11 napja

Hát ez be****ás!

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 2 hónapja és 11 napja

Az nagyon kemény! Na ezután kíváncsi leszek, bejönnek-e a számítások.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink