Trump kegyelmet adott a mérnöknek, aki üzleti titkokat lopott a Google-től

2021. január 20.
33.1751
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Trump leköszönő amerikai elnök egyik utolsó cselekedete az, hogy kegyelmet nyújt egy volt Google mérnöknek, akit üzleti titkok lopása miatt ítéltek el - nevezetesen nem másról van szó, mint Anthony Levandowskiról.
Advertisement

A Google önvezető autós részlegének dolgozott, mielőtt megalapította az Uber által felvásárolt Ottót, ami egy önvezető autótársaságként írható le. Augusztusban 18 hónap börtönre ítélték, miután megállapították, hogy Levandowski több ezer fájlt töltött le laptopjára, mielőtt elhagyta a Google-t, és értékesítési megbeszélésekbe kezdett.

Az Uber végül kirúgta, miután a Google beperelte, Levandowski pedig továbbra is jogi harcban áll a társasággal. Levandowski külön perben azzal érvelt, hogy az Uber dollármilliárdokkal tartozik neki az Otto-ügyletből. Levandowski soha nem kezdte meg ténylegesen a büntetését, mivel a bíró megengedte, hogy a COVID-19 járvány miatt késleltessék azt, de végül eggyel kevesebb dolog miatt kell fájjon a feje, ugyanis Trumptól megkapta a kegyelmet.

Advertisement
3 hozzászólás

rDAVE

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

Levi87 írta:
Biztos kell neki a pali valamire.
Lehet azt se tudja ki ez. 73 embernek adott kegyelmet és 70 ember büntetését semmisítette meg búcsúzásként, szóval összesen 143 emberről van szó, ami több, mint az elmúlt 4 évében összesen.

válasz erre

Levi87

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

Biztos kell neki a pali valamire.

válasz erre

Porthos

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

Az igen, szép példa mit ne mondjak.

válasz erre