Trump kegyelmet adott a mérnöknek, aki üzleti titkokat lopott a Google-től

2021. január 20.
33.3241
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Trump leköszönő amerikai elnök egyik utolsó cselekedete az, hogy kegyelmet nyújt egy volt Google mérnöknek, akit üzleti titkok lopása miatt ítéltek el - nevezetesen nem másról van szó, mint Anthony Levandowskiról.

A Google önvezető autós részlegének dolgozott, mielőtt megalapította az Uber által felvásárolt Ottót, ami egy önvezető autótársaságként írható le. Augusztusban 18 hónap börtönre ítélték, miután megállapították, hogy Levandowski több ezer fájlt töltött le laptopjára, mielőtt elhagyta a Google-t, és értékesítési megbeszélésekbe kezdett.

Az Uber végül kirúgta, miután a Google beperelte, Levandowski pedig továbbra is jogi harcban áll a társasággal. Levandowski külön perben azzal érvelt, hogy az Uber dollármilliárdokkal tartozik neki az Otto-ügyletből. Levandowski soha nem kezdte meg ténylegesen a büntetését, mivel a bíró megengedte, hogy a COVID-19 járvány miatt késleltessék azt, de végül eggyel kevesebb dolog miatt kell fájjon a feje, ugyanis Trumptól megkapta a kegyelmet.

ítéltek el - nevezetesen nem másról van szó, mint Anthony Levandowskiról.'>
3 hozzászólás

rDAVE

3 éve, 5 hónapja és 15 napja

Levi87 írta:
Biztos kell neki a pali valamire. röhögő smiley
Lehet azt se tudja ki ez. röhögő smiley 73 embernek adott kegyelmet és 70 ember büntetését semmisítette meg búcsúzásként, szóval összesen 143 emberről van szó, ami több, mint az elmúlt 4 évében összesen.

válasz erre

Levi87

3 éve, 5 hónapja és 15 napja

Biztos kell neki a pali valamire. röhögő smiley

válasz erre

Porthos

3 éve, 5 hónapja és 15 napja

Az igen, szép példa mit ne mondjak.

válasz erre