Trump felszólította a közösségi médiákat, hogy észleljék a terrorista cselekményre készülő egyéneket

2019. augusztus 05.
2.8741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Amerika traumatikus héten van túl, lévén kapásból két lövöldözés is történt, először Texasban, ahol húsz ember vesztette életét szombaton, majd vasárnap kilencen haltak bele egy Ohio-i merényletbe.

Trump bejelentette, hogy az Igazságügyi Minisztérium szorosan együtt fog dolgozni a különböző ügynökségekkel és rendfenntartó erőkkel annak érdekében, hogy a jövőben a potenciális támadókat idő előtt el tudják kapni, ellenben kiemelte, hogy a közösségi médiáknak is ki kell fejleszteniük a megfelelő eszközöket ennek megakadályozására.

A héten ugyanis az egyik elkövető az 8chanen posztolt, mielőtt lövöldözni kellett volna, ez pedig már a harmadik ilyen az idei év során. Ennek hatására a Cloudflare biztonsági platform el is távolította az 8chant a partnerei közül, elfogadhatatlan tartalmakra hivatkozva. Ezenfelül a videojátékokat is masszívan okolja Trump a szóban forgó lövöldözésekért.

Trump továbbment, miszerint nincs helye gyűlöletnek az országban, sőt mi több, az internetet egy olyan helynek titulálta, ami helyet adhat a veszélyes, elborult elméjű embereknek. A fenti képen a texasi, El Paso-i elkövető látható.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

viper73

1 éve, 2 hónapja és 22 napja

Az, hogy a jueszébbe bárki úgy vesz shotgunt meg uzit mint én a Pennybe csokis fánkot az nem lényeg. Elmebeteg egy ország. Olvastam , hogy ha utcán meghalsz akkor legnagyobb eséllyel egy rendőr lőtt le. Ennyi **** után sem képesek kimondani, hogy el van cseszve az egész és csak le kéne mondani arról a pénzről ami a fegyverekből származik és a lobbistákat meg seggberúgdosni.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 2 hónapja és 22 napja

Ebben mondjuk van valami. Igenis tenniük kell most már.

válasz erre

Direktor

1 éve, 2 hónapja és 22 napja

Oké. Akkor majd jobban figyelnek. BOHÓC!

válasz erre