Trónok harca, Donald Trump és BTS - ezek voltak az idei legnagyobb trendek a Twitteren

2019. december 10.
7.4921
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Twitter közzétette, hogy mely kifejezések pörögtek leginkább a platformon az idei esztendő során, és ahogyan azt várni lehetett, ismét született egy-két nagyon izgalmas eredmény megint csak.

Természetesen ott van a legnagyobb 2019-es trendek között az idei két nagy filmes és sorozatos szenzáció, a Bosszúállók: Végjáték és a Trónok harca, míg a sportcsapatok közül az FC Barcelona ment a legnagyobbat idén - közvetlenül mögötte a Real Madrid. Zenészek terén ismételten egy K-pop sztár került az élre, a BTS, míg második helyen Ariana Grande zárt.

Ami érdekes, hogy a színészek közül Tom Holland neve merült fel a legtöbbször az esztendő során, ezüst érmesként pedig Chris Evans zárt. Sőt mi több, a hírekhez kapcsolható hashtagek közül a Notre Dame-i torony leégése keltette a legnagyobb zajt a platformon, politikusok terén pedig talán nem kell sokat találgatni, mindenki ki tudja először találni, hogy Donald Trump neve került elő leginkább a felhasználók körében.

És hogy mit retweeteltek a legtöbbször idén? Ezt a tojást. A világrekord tojást, amely azzal a céllal lett kirakva, hogy a legtöbb retweet világrekordját megdöntsék.

5 hozzászólás

Ronalddo

7 hónapja, 1 hete és 1 napja

Trump és Trónok harca nem meglepő, BTS-ről én például soha életemben nem hallottam.

válasz erre

betyár

7 hónapja, 1 hete és 1 napja

BTS? ez komolyan egy zenekar?

válasz erre

Direktor

7 hónapja, 1 hete és 2 napja

válasz erre

Fikarc

7 hónapja, 1 hete és 2 napja

Trumpon nem vagyok meglepődve, de ez a tojás...

válasz erre

technomancer

7 hónapja, 1 hete és 2 napja

Ez a tojás már facebookon is ment egy nagyot!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink