Trailert készített a gyártó a OnePlus Nord kapcsán érkező dokumentumfilmhez

2020. június 26.
9.6231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Valami új kezdetre készülődik a háttérben a OnePlus gyártója, akik több pletyka szerint is OnePlus Z vagy OnePlus Nord címmel egy olcsó modellt szeretnének piacra dobni a kérdéses termékkategórián belül.

Ehhez kapcsolódóan érkezett most egy rövidke trailer, melyet egyfajta mini-dokumentumfilmként és a nagy bejelentés egyik felvezetéseként értelmezhetünk, megtekintése közben pedig láthatjuk a vállalat összes nagykutyáját, amint mulatozva, laza körülmények között az új eszközről beszélnek, de elmosottan már magát a telefont is szemügyre vehetjük pár pillanatra.

A kedvcsináló a június 30-án érkező nagy dokumentumfilm felvezetését szolgálja, ami alig pár nappal az új OnePlus készülék bemutatója előtt kerülhet majd levetítésre. A trailerből egyébiránt kiderül, hogy a csapat alig 6 hónap alatt rakta össze az új eszközt, ami sokkal rövidebb idő, mint egy okostelefon tipikus fejlesztési ciklusa, vagyis egy kifejezetten stresszes időszak áll a brigád mögött.

Nézd nagyban ezt a videót!



1 hozzászólás

TEchie

4 éve, 1 hónapja és 27 napja

Dokumentumfilm ennek? röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley MINEK? röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre