Trailert kapott a The Mandalorian, megerősítették a Kenobi sorozatot - íme minden bejelentés a D23 eseményről!

2019. augusztus 24.
3.3351
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nem kevés bejelentés érkezett a Disney jóvoltából egyenesen a D23 rendezvényről, amik között egyaránt találunk Star Wars, Marvel és Disney+ érdekeltségű leleplezéseket - ezeket szedtük egy csokorba.

Kezdjük kapásól a Kenobi-sorozattal, ami most hivatalos megerősítést kapott. Az előzetes híreknek megfelelően Ewan McGregor ölti magára ismételten a köpenyt, a széria pedig Disney+ exkluzív tartalomként fog élesedni, egyelőre nem tudni még, mikor.

Mindeközben a Star Wars: A klónok háborúja animációs sorozat utolsó évadja a Disney+-on debütál 2020. februárjában!

Kicsit letérve a Star Wars-Marvel vonulatról, bejelentették egy újabb klasszikus mese élőszereplős feldolgozását, avagy ha jobban tetszik: modernizálását. A Susi és Tekergő kerül friss környezetbe, amihez viszont már kedvcsinálónk is van, lessétek meg ti magatok is - premier november 12-én!Kamala Khan neve ismerősen csenghet a képregény-rajongóknak, ugyanis ő nem más, mint Ms. Marvel, aki végre szintén megkapja a saját sorozatát, ezzel együtt pedig a Marvel Moziverzum részévé is avanzsál. Sajnos még nagyjából sem tudjuk, mikor debütál a projekt, ahogyan azt sem, ki játssza a karaktert.

Leleplezése került továbbá egy újabb Disney+ exkluzív sorozat, ami a High School Musical: The Musical: The Series (igen, konkrétan ez a neve) néven teszi tiszteletét, és kvázi rebootként szolgál a 2000-es években látott filmtrilógiához.Régóta hiányolták a tősgyökeres rajongók She-Hulk, avagy ha jobban tetszik a női Hulk felbukkanását az MCU-ban, aki Bruce Banner rokonaként zúz és pusztít zöld lényként. Tovább nem kell várni, hiszen szintén Disney+ sorozatként fogja tiszteletét tenni a karakter!

2022-ben Holdlovag, avagy ismertebb nevén Moon Knight szintén a saját szériájával támad, amiről sajnos nem tudunk annál többet, hogy a 2021-es Hawkeye sorozat után fog játszódni.

A bejelentés-cunamit viszont egy igazi atombombával zárták, lévén megérkezett végre valahára a Jon Favreau által jegyzett The Mandalorian-sorozat előzetese, amit bár korábban már láthatott egy szűk kör, most bárki számára megtekinthető. November 12-én jelenik meg, exkluzívan a Disney+ részeként!

5 hozzászólás

rDAVE

3 hónapja, 3 hete és 6 napja

betyár írta:
Már csak az a kérdés, hogy nálunk ezek láthatók lesznek e. Bár egy Tekergőre nem vagyok kiváncsi.
Természetesen, csak fizess elő.

válasz erre

Levi87

3 hónapja, 3 hete és 6 napja

Ezt nagy valószínűséggel csak torrenten lehet majd nézni.

válasz erre

login_password

3 hónapja, 3 hete és 6 napja

Egyedül az SW előzetest néztem meg a többi említésre se méltó.

válasz erre

betyár

3 hónapja, 3 hete és 6 napja

Már csak az a kérdés, hogy nálunk ezek láthatók lesznek e. Bár egy Tekergőre nem vagyok kiváncsi.

válasz erre

inkognito

4 hónapja,

Az a Susi és Tekergő valami borzalmas. A SW viszont egészen jónak tűnik.

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink