Továbbra sincs ellenszer a Macbook Pro gyenge üzemidejére

2016. december 25.
4.3911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az elmúlt napokban tovább erősödött a már így is elég kínos Apple Macbook Pro üzemidő probléma, amit a Consumer Reports is megerősített néhány teszttel.
 

Az ősszel bemutatott megújult Macbook Pro-tól sokat várt a cupertinoi vállalat, főleg mivel az innováció jegyében egy érintésérzékeny Touch Bar került a klaviatúra felé, amely multifunkciós képességével inputként és megjelenítő felületként is funkcionálhat.

A Consumer Reports egy komplett teszttel igyekezett bebizonyítani, hogy a probléma nem szoftveres jellegű. Ennek jegyében 3 modellt, kettő 13 colosat (egy Touch Bar kivitelűt és egy normált) valamint egy 15 colosat és több lépcsős akkumulátor tesztet eszközöltek.

A kisebbik, Touch Bar-ral szerelt Macbook esetében első körben 16, majd 12,75 végül pedig kevesebb mind 4 óráig bírta szuflával. Ezután következett normál variáns, amely 19,5 de másodikra már csak 4,5 órán át működött hálózati töltő nélkül. Végül fogták a 15 colos Apple terméket, aminél 18,5 majd 8 órát mértek.

Itt felmerült a kérdés, hogy vajon ez szoftveres vagy hardveres probléma-e, így a dobozból érkező MacOS-t frissítették a legfrissebbre (Sierra 10.12.2), de az eredmények nem változtak számottevően.
5 hozzászólás

Mordorer

4 éve, 7 hónapja és 26 napja

Azért megtapsolhatják magukat. Senki más nem tudna ilyen **** gépből ennyi pénzt kihajtani.

válasz erre

VDemon

4 éve, 7 hónapja és 26 napja

Ezek mekkora kamugépek bakker...

válasz erre

Santonio

4 éve, 7 hónapja és 26 napja

Überciki ez az apple szenvedés.

válasz erre

TEchie

4 éve, 7 hónapja és 26 napja

4 óra sem annyira rossz egyébként, de illene annak a dupláját hozni 2016-ban.

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 7 hónapja és 26 napja

Ez nagyon gáz.

válasz erre