További filmeket készít a Sony a Pókember: Irány a Pókverzum! világán belül

2019. március 14.
4.3231
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nagyon meglódult a Sony szekere 2018-ban a Pókemberen alapuló filmeknek köszönhetően, hiszen mind a Venom, mind a Pókember: Irány a Pókverzum! egyaránt kasszát robbantott, így igyekeznek még egy kicsit nyújtani a rétestésztát.
 

Persze ezekhez még hozzájön, hogy Chris Miller és Phil Lord zseniális animációs filmje még egy Oscar-díjat is zsebre vágott, tehát konkrétan most tejben-vajban fürdenek a Sony-nál, éppen ezért Tony Vinciquerra és Mike Hopkins, a Sony Pictures igazgatói elmondták a Variety-nek, hogy már elkészültek az elkövetkezendő 7-8 év tervezetével, amely a Pókember: Irány a Pókverzum!-ot fogja alapul venni.

Értendő ezalatt, hogy a szóban forgó film által megteremtett univerzumon belül fognak újabb sztorikat gyártani mozifilmek formájában, illetve a tévéképernyőkre is ellátogatnak ezek a történetek. Ezzel abban az esetben nem lesz az égegyadta világon semmi gond, ha ezek a filmek legalább olyan minőséget érnek el, mint az Irány a Pókverzum!, de valljuk be, ahhoz az alkotáshoz nagyon kellett a rendezőpáros gógyija, nélkülük nehéz lesz megütni ugyanazt a szintet.

Korábban egyébiránt már megszellőztették, hogy jön a spin-off a női karakterekkel, vélhetőleg ez is ennek a többéves tervezetnek a részét képzi.
3 hozzászólás

CharlieFirpo

1 éve, 7 napja

Ebből is lesz egy elcsépelt valami sajnos.

válasz erre

login_password

1 éve, 7 napja

Csak ne vigyék túlzásba.

válasz erre

Direktor

1 éve, 7 napja

Ez nem meglepő, kirobbanó siker volt.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink