Tovább finomodott az Airbnb Open Homes programja

2018. június 11.
2.6171
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A legtöbbünk nyaraláskor, vagy egy-egy hosszú hétvége alkalmával veszi igénybe az Airbnb szolgáltatásait egy olcsóbb, megfelelő szállás reményében, de a cég nem csupán a turizmust erősíti, gondol a rászorulókra is, aminek keretében tovább finomították az Open Homes programot.

Maga az Open Homes program még 2017-ben debütált, melynek a lényege, hogy a katasztrófa súlytotta területekről evakuáltak, avagy menekültek számára ideiglenes, ingyenes menedéket nyújtson, és most ezen finomítottak egy kicsit.

Eddig úgy működött a történet, hogy ha megtörtént a baj, akkor kvázi verseny volt a fedél alá kerülésért, ezt szeretné megszüntetni a cég, így az Airbnb új funkciójának hála előre bejelentkezhetünk a hozzánk közel eső otthonba, ami kicsit morbid hangvételű, de ha baj van, akkor legalább ezzel nem kell törődnünk, illetve aggódnunk, hogy hova tovább, hiszen úgymond kész menekülési tervünk lesz.

A kifinomultabb működés miatt az egyelőre még csak pilot-ként működő programban résztvevők külön képzést kapnak a megfelelő ellátás és kommunikáció elősegítése céljából, illetve egyeztetnek az Airbnb ilyen esetekre szakosodott menedzsereivel.
2 hozzászólás

CharlieFirpo

1 éve, 11 napja

Mik vannak bakker.

válasz erre

Porthos

1 éve, 11 napja

Erről a szolgáltatásról még nem is hallottam. De jófejségnek tűnik.

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink