Tovább finomodott a Samsung Galaxy Watch Active, megérkezett a második generáció

2019. augusztus 06.
2.8341
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Samsung nagy örömmel mutatta be a legújabb okosóráját, amely a második generációs Galaxy Watch-ot, amiben a csapat tovább finomította a funkciókat, hogy a végtermék még inkább passzoljon a sokszínű felhasználói életformához.

Nem hozott nagy formabontó újításokat a friss Active2, ellenben a már meglévő tudását igyekeztek tovább csiszolni, hogy az jobban elő tudja segíteni számunkra a kitűzött wellness, edzés, alvás és munkavégzés célokat elérni.

Két különböző átmérővel érkezett a Samsung újdonsága, amelyek a szokásos 40 és 44mm-esek, amikhez választhatunk egy mindennaposabb könnyedebb szilikon pántot illetve egy elegánsabb bőrszíjat.

A forgatható gyűrű kapott egy új, digitális változatot a hatékonyabb navigáció valamint a kijelző maximalizálás érdekében.

A teljes funkciólistára nem térnénk, mivel az a már meglévők továbbfejlesztett változata, ellenben zárásképp mindenképpen megemlítenénk a My Style lehetőséget, ami segít az outfitünkhöz való igazításban, így az óra soha fog majd kakukktojásként tűnni rajtunk.

Elegendő egy fotót készíteni az öltözékünkről, majd az algoritmus által felkínált öt lehetőségből kiválaszthatjuk a nekünk megfelelőt, amit akár későbbre is elmenthetünk.

A Samsung Galaxy Watch Active2 szeptember 20-tól válik elérhetővé a kereskedőknél, a kisebb változat 94 900 Ft-ról, míg a nagyobbik 104 990 Ft-ról rajtol, ezek a szilikon pánttal rendelkezők, az exkluzívabb kivitelek 124 990 Ft illetve 134 990 Ft-os árcédulát kaptak.

Tovább finomodott a Samsung Galaxy Watch Active, megérkezett a második generáció - 2. kép

2 hozzászólás

betyár

8 hónapja, 1 hete és 6 napja

Egyre drágább.

válasz erre

Ronalddo

8 hónapja, 1 hete és 6 napja

Szépen kúszik felfelé az ára.

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink