Toronymagasan vezeti a Xiaomi a viselhető eszközök piacát

2018. december 06.
5.5081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A fogyasztói társadalom manapság inkább fordul a viselhető eszközök felé ami miatt az okostelefon forgalom picit csökken az előző évekhez mérten, az azonban elmondható, hogy nem csak ez utóbbiban szárnyal a kínai Xiaomi, hanem az okosórák, trackerek kategóriájában is.

Az IDC friss kimutatásában az idei év harmadik negyedévének számít találjuk, amelyből kritálytisztán látszik, hogy a kínai Xiaomi a tavalyi 13,7%-os részesedését 21,5%-ra, darabszámokat tekintve pedig 3,6 millióról 6,9 millióra növelte.

Ez toronymagas első helyet genarált nekik a piacon, a második helyezett Apple 13,1%-kal, a harmadik Fitbit pedig 10,9%-kal áll. Őket követi a Huawei és a Samsung. Érdekesség, hogy a top 5 gyártóból csupán a Fitbit mutat fel csökkenést, pedig tavaly még ők voltak az elsők holtvers4enyben a most is első Xiaomi-val.

Az összkép szép a kínaiak számára, ellenben fontos megjegyezni, hogy míg az Apple vagy éppen a kiemelt Fitbit a drágább megoldások híve, addig a Xiaomi a minimál árrést és az olcsóbb kütyükkel operál.

Toronymagasan vezeti a Xiaomi a viselhető eszközök piacát - 2. kép

3 hozzászólás

Direktor

1 éve, 7 hónapja és 7 napja

Apple is milyet nőtt!

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 7 hónapja és 7 napja

Az nagyon kemény basszus!

válasz erre

login_password

1 éve, 7 hónapja és 8 napja

Az olcsóság miatt. Egyébként meg egyből ott van mögött az Apple.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink