Törölte cserélhető hardverekből álló okostelefonjának terveit a Google?

2016. szeptember 02.
1.6491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A Google alaposan lenyűgözte a világot, amikor bejelentette a Project Ara ötletét, amely egy olyan moduláris okostelefon lett volna, amely különféle cserélhető hardverekkel tette volna lehetővé a készülék rövid időközönkénti fejlesztését.
 

Ez a gyakorlatban azt jelentené, hogy nem kellene rögtön új telefont venni, ha egy kicsit kevésnek érezzük benne a kamerát, a kijelzőt, a processzort vagy éppen az akkumulátort, ezeket a komponenseket ugyanis bármikor újabbakra cserélhetnénk benne.

A feltételes mód használata pedig nem véletlen, a Google ugyanis a legfrissebb hírek szerint törölte a Project Ara terveit, ezáltal hiába lett volna sokak szerint óriási dobás a keresőóriás első teljes egészében saját maga által alkotott okostelefonja - amely jövőre került volna a boltokba -, az már nem készülhet el.

Legalábbis a Google logója alatt semmiképpen sem, mert állítólag a cég licenszeltetné újszerű tervét, így nem kizárt, hogy a jövőben a Motorola neve alatt találkozhatunk a moduláris okostelefon ötletével, hiszen három évvel ezelőtt éppen rajtuk keresztül került bejelentésre a tervezet.
3 hozzászólás

kpal

5 éve, 8 hónapja és 15 napja

Ez nem működik ebben a világban mikor minden eldobható és holnap már elavult.

válasz erre

Ronalddo

5 éve, 8 hónapja és 19 napja

Halva született ötlet volt.

válasz erre

Hentes

5 éve, 8 hónapja és 19 napja

Hát ha Motorolához kerül annak meszeltek.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink