Top Gun: Maverick, Jay és Néma Bob Reboot, AZ - ütős trailerek érkeztek a Comic-Conról!

2019. július 19.
2.8261
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ha Comic-Con, akkor trailerek - szinte már hagyománnyá vált az évek során, hogy megannyi klassz bejelentést eme expóra tartogatnak, így most sem volt ez másképp, egy sor remek trailert kaptunk közelgő filmekhez.

Élből megérkezett a Top Gun: Maverick trailere, amit magyar hangok társaságában élvezhetünk ki, és két és fél percen át vehetjük szemügyre, ahogyan Tom Cruise ismételten vandálkodik a kamerák előtt.

Nézd nagyban ezt a videót!

Mindeközben a Jay és Néma Bob: Reboot sem marad kedvcsináló nélkül, lévén a széria régóta várt következő felvonása először mutatkozik meg mozgás közben, és ezúttal sem fogunk hasfalszaggató poénok nélkül maradni.Az AZ végső előzetese szinte már menetrendszerűen hozza ránk a frászt, ami így a premier közeledtén bőven meghozza még annak is a kedvét, akit annyira talán még nem mozgat meg a film.Végül, de nem utolsó sorban, itt van nekünk a Macskák élőszereplős adaptációja, ami szintén horrorisztikusan fest egyelőre, de sajnos nem pozitív értelemben...

5 hozzászólás

rDAVE

7 hónapja, 3 hete és 2 napja

lol, az Néma Bob / Kevin Smith valódi lánya, aki Jay lányát játssza. Beteg film lesz.

válasz erre

csirkee

7 hónapja, 3 hete és 2 napja

A macskák borzalmas és komolyan rémisztő, nem is értem. Az AZ komoly, a Jay és Néma Bob nagyon adja magát. A Top Gun meg egyszerűen jó lesz.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

7 hónapja, 3 hete és 2 napja

[Tiltott felhasználó!]

Fikarc

7 hónapja, 3 hete és 2 napja

AZ nagyon para.

válasz erre

Kisfaludy82

7 hónapja, 3 hete és 2 napja

Komoly trailer pakk!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink