Tonnányi újdonsággal készül őszre az Apple!

2018. július 13.
4.5751
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Izgalmas pletykákkal állt elő ismét Ming-Chi Kuo, az Apple beszállítói láncába belelátó ismert ázsiai elemző, aki konkrétan elmondta, hogy ősszel belefulladunk az Almás termékekbe, olyan sok újdonságot tervez a cupertinói óriás.

Az elemző azzal nem mond újdonságot, hogy például rögtön három iPhone is készül - köztük egy nagyon olcsó modellel -, de lesz két új iPad, melyek között egy 11 és egy 12,9 hüvelykes típust találhatunk Face ID-támogatással, de frissülnek a AirPod-ok - vízállóság, zajszűrés és a többi -, valamint az Apple Watch is kap egy dizájnváltást, illetve egy nagyobbacska kijelzőt.

Ezen felül az elemző úgy véli, hogy bemutatkozik majd egy új MacBook is, aminek az érdekessége az lesz, hogy egy hozzá mérten alacsonyabb árkategóriát céloz meg, de Kuo úgy tudja, hogy majdnem minden Apple termékbe gyorsabb processzorok kerülhetnek - a MacBook Pro-k meg is kapták a napokban a hardveres felfrissítést -, és a Mac Mini is megújul végre.

Hogy Mac Mini? Igen, az elemző ezt is kiemelte a példák között, vagyis nem kizárt, hogy az Apple egyik közkedvelt, de évek óta hanyagolt terméke idén szintén visszatérhet. Aki nem tudná, a Mac Mini gyakorlatilag egy olcsó Apple számítógép, amihez saját monitort és perifériákat köthetünk, tehát biztosan komoly igény lenne rá a felhasználók részéről.
4 hozzászólás

Porthos

6 éve, 2 hónapja és 13 napja

Hozzányúlnak a mac Minihez? meglepett smiley Ezzel sok felahsználónak okoznak majd örömet, mert sokan hiányolták a vérfrissítést. Mint az Airnél is. Kíváncsi leszek azért erre..

válasz erre

Fikarc

6 éve, 2 hónapja és 13 napja

MBP frissítés már nagyon kellett, a 2017-es update csak nagyon apró változást hozott.

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 2 hónapja és 13 napja

És milyen király frissítést kapott a MBP! Négy mag a kettő helyett pl, az ár pedig nem változott. Király!

válasz erre

Levi87

6 éve, 2 hónapja és 13 napja

Meg is érett a cserére a Prom! mosolygó smiley

válasz erre