CES 2019: tonnányi bejelentést hozott a Google a virtuális asszisztensével kapcsolatban

2019. január 09.
4.2171
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Google sem szűkölködött bejelentések terén a CES 2019-en, első körben például bejelentették, hogy január végére körülbelül 1 milliárd készüléken lesz Google Assistant, ami nem mellesleg nem sokára képes lesz Sonos hangszórókat is vezérelni.

Érkezik egy frissítés is, mely a cég virtuális asszisztensét integrálja a Google Maps-be, iOS-en és Androidon egyaránt, de ha ez nem lenne elég, akkor a 2019-es Samsung televíziók is megkapják a Google Assistant támogatást még az idei év során.

A Dish is felturbózza a Hopper set-top boxait a kérdéses asszisztenssel, hamarosan pedig már reptereken is becsekkolhatunk vele, illetve akár hotelt is lefoglalhatunk - egyelőre ez csak Amerikára érvényes.

Olyan triviális eszközökbe is implementálják a szolgáltatást, mint például egy nyolcvan dollár árazású okosóra, de ha ez még mindig nem lenne elég, akkor a Google kollaborál a JBL-lel és az Ankerrel, hogy olyan kiegészítőket rakjanak össze autókhoz, melyek által jobban fog működni a virtuális asszisztens a járgányokban.

Végül, de nem utolsó sorban tolmácsmóddal is kiegészül a Google Assistant, amely menet közben, valós időben tud szöveget fordítani 27 nyelven.
3 hozzászólás

Gólem

5 éve, 8 hónapja és 1 napja

Nem gyenge, főleg ez az online fordítás! meglepett smiley

válasz erre

CharlieFirpo

5 éve, 8 hónapja és 1 napja

Azta de durva! meglepett smiley

válasz erre

technomancer

5 éve, 8 hónapja és 1 napja

Kezd durván okos lenni ez a cucc. Kár hogy mi magyarok ebből semmit nem érzékelünk. szomorú smiley

válasz erre