Tom Holland hónapokkal a Bosszúállók: Végjáték premierje után spoilerezett a filmből, a rajongok dühösek

2019. június 24.
4.2411
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Érdekes úgy dobálózni a "spoiler" jelzővel, hogy egy film már konkrétan hónapok óta megtekinthető a moziban, hiszen a Bosszúállók: Végjátékot mostanra már tényleg mindenki megnézhette, akit érdekelt.

Biztos, ami biztos, ha esetleg nem szeretnéd ellőni magadnak a kérdéses alkotás legfontosabb mozzanatát, akkor semmiképp ne olvass tovább.

Tom Holland, azaz Peter Parker megformálója a The Graham Norton Showban tette tiszteletét, hogy a Pókember: Idegenben-t reklámozza, a beszélgetés során pedig nyíltan beszélt Tony Stark haláláról, ami a Bosszúállók: Végjátékban következett be. Egyes rajongók viszont felhúzták magukat, mert nem látták még a filmet, írja a Deadline.

Holland főképp arról népszerű, hogy rendszerint kicsusszan a száján egy-két spoiler a filmjeiből, ám most kivételesen jó munkát végzett Tony halálának titokban tartásával, és őszintén szólva, két hónappal a premier után egyáltalán nem lehet hibáztatni a színészt. Hogy aztán miért néz meg valaki egy olyan talkshow-t, amiben a szóban forgó film közvetlen folytatásáról beszélnek, egész egyszerűen rejtély, valamint már jó ideje maga a Marvel is megszüntette a spoiler-embargót.
2 hozzászólás

Levi87

5 hónapja, 6 napja

Mondjuk ha nem szóltak előre hogy spoiler lesz, akkor meg is értem.

válasz erre

Fikarc

5 hónapja, 6 napja

Hogy őszinte legyek, nekem se jutott rá időm.

válasz erre