Tom Cruise reagált a tavalyi esetre, amikor leüvöltötte a stábtagokat a koronavírus-szabályok megszegése miatt

2021. május 12.
37.0341
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Talán mindenki emlékszik Tom Cruise tavalyi kirohanására, amikor is a Mission Impossible 7 forgatásán borzasztó mód leteremtette a stábot, miután nem tartották be a koronavírus-óvintézkedéseket, ugyanis akkor még szigorúbb szabályok voltak, mint most.

Meglepő módon így fél évvel később kommentálta a történéseket a színész, lévén az Empire magazinnak elmondta, hogy ez egy szörnyen érzékeny időszak volt a csapat számára, és nem a komplett stábot üvöltötte le, hanem csak néhányukat, akik megszegték a szabályokat.

Felvállalom, amit mondtam. Ezen a ponton sok minden forgott kockán. De nem az egész stábra förmedtem rá, mivel megvártam, míg a stáb elhagyta a helyszínt, és csak azok a bizonyos emberek voltak jelen, akikkel probléma volt. A forgatások utána nem is álltak le többet. Azokra az emberekre gondoltam közben, akikkel együtt dolgozom, és a komplett iparra. Az egész stáb számára hatalmas megkönnyebbülés volt, hogy elkezdünk filmet forgatni, és ez nagyon érzelmes volt, el kell mondanom.
leteremtette a stábot, miután nem tartották be a koronavírus-óvintézkedéseket, ugyanis akkor még szigorúbb szabályok voltak, mint most.'>
3 hozzászólás

Levi87

3 éve, 1 hónapja és 15 napja

Jogos volt a lebaszás, nem is kéne elmagyaráznia.

válasz erre

Fikarc

3 éve, 1 hónapja és 15 napja

Hát azt gondolom jogos. Vannak szabályok, aki nem akarja betartani, ne legyen ott. Nem kell felvenni a fizut, aztán annyi, azt csinál otthon amit akar.

válasz erre

Kisfaludy82

3 éve, 1 hónapja és 15 napja

Igaza is van.

válasz erre