Töltés közben gyulladt ki egy Samsung Galaxy S7 Edge

2017. február 12.
8.5181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az elmúlt hónapokban több alkalommal is lehetett olyan híreket olvasni, melyek valamilyen okostelefon hirtelen kigyulladásáról, égéséről és hasonló problémáiról szóltak, nemrég pedig a Redditen bukkant fel egy újabb hasonló bejegyzés.

Az "áldozat" egy Samsung Galaxy S7 Edge csúcsmobil kapcsán tette közzé, hogy vezeték nélküli töltés közben kezdett füstölni a mobil, mely természetesen hamar totálkáros lett. Nagy valószínűséggel az akkumulátorral lehetett gond, hiszen töltés közben történt a baleset és a képen is jól látszik, hogy mely terület sérült elsőként.

Töltés közben gyulladt ki egy Samsung Galaxy S7 Edge - 2. kép

A felhasználó azt is megjegyezte, hogy a Samsung nem igazán törte magát a probléma orvoslásán, a szolgáltatója átirányította a dél-koreai vállalat ügyféltámogatásához, akik több alkalommal is ugyan azt az információt kérték el tőle telefonon vagy e-mailben, de a készüléket például még nem kérték el bevizsgálásra.

Az ilyen esetek professzionális kezelése kulcsfontosságú lenne most a vállalat életében, ráadásul közeleg a Galaxy S8 széria, melynél ilyen hibák már nem fordulhatnak elő, hiszen akkor évekre elintéznék magukat.
3 hozzászólás

Kisfaludy82

7 éve, 9 hónapja és 19 napja

Ezekre nagyon rájár a rúd! röhögő smiley

válasz erre

VDemon

7 éve, 9 hónapja és 19 napja

Jól néz ki! röhögő smiley

válasz erre

Porthos

7 éve, 9 hónapja és 19 napja

Még ha kábellel lett volna megértem, de így... Fura.

válasz erre