Szívszorító lett volna James Gunn forgatókönyve A galaxis őrzői 3-hoz

2018. december 19.
4.5081
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A mai napig érezzük az utóhatását James Gunn kirúgásának, és sajnos már muszáj letennünk arról az opcióról, hogy esetlegesen a Disney visszaveszi a szóban forgó rendezőt A galaxis őrzői 3 rendezői posztjára.

Most kiszivárgott egy olyan információ, ami még jobban megerősíti bennünk, hogy egész egyszerűen amit most a vállalat csinál Gunn-nal, az egy óriási nagy baklövés, hiszen a SlashFilm magazin egyik munkatársa közzé tette Twitteren, hogy ha beszélne két, egymástól független illetővel, akik olvasták Gunn forgatókönyvét A galaxis őrzői 3-hoz, mind a ketten elsírták volna magukat rajta.

Bele sem merünk gondolni, hogy ha már papírra vetett formában ilyen elementáris erejű volt a szkript, akkor vajon milyen lehetett volna a kész mű, de hát a Mickey egeres vállalat meghozta a döntést, csak ezzel az a gond, hogy nemcsak ők, de mi is sokat veszítünk.


James Gunn kirúgásának, és sajnos már muszáj letennünk arról az opcióról, hogy esetlegesen a Disney visszaveszi a szóban forgó rendezőt A galaxis őrzői 3 rendezői posztjára.'>
2 hozzászólás

Direktor

5 éve, 8 hónapja és 22 napja

Én is kíváncsi lettem volna rá, de ez nekünk sajnos már kuka.

válasz erre

betyár

5 éve, 8 hónapja és 22 napja

Szépen elintézte a disney...

válasz erre